Cătălin Predoiu, atac la Călin Popescu Tăriceanu: Dacă nu eram eu, era lângă Vlasov
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Cătălin Predoiu, premierul Guvernului din umbră, a reacționat vehement după ce președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a criticat în termeni duri programul de guvernare propus de PNL. Fostul premier liberal l-a criticat și pe Cătălin Predoiu, despre care însă a precizat că a fost corect cât timp au lucrat în Executiv.

Vezi și: Lansare program de guvernare PNL. Vezi principalele propuneri ale liberalilor

„Sunt surprins de limbajul dlui Tăriceanu, care spune că programul PNL e "avortat". Dl. Tăriceanu a vrut să jignească PNL, partidul care l-a propus prim-ministru, ulterior domnia sa acceptând fără probleme desemnarea sa de către Preşedintele Traian Băsescu. S-a gândit însă că un astfel de limbaj jigneşte zeci de mii de femei care, din motive medicale, sunt silite să recurgă avort? Acesta este "elegantul" domn Tăriceanu? Acesta e limbaj de nivelul Preşedintelui Senatului? Jos, foarte jos...”, a scris Cătălin Predoiu pe pagina sa de Facebook.

Ulterior, premierul din umbră a revenit și a transmis că Tăriceanu ar fi fost astăzi „înregistrat lângă dl Vlasov”, dacă el nu l-ar fi oprit în 2008 să cedeze gratis Registrul Comerţului.

„Dl Tăriceanu declară că am fost corect în Guvernul său, dar nu îşi asumă ce-am facut în Guvernul Boc. Atât am de spus: să stea linistit, eu nu am intrat în politică pentru bani, iar în ceea ce-l priveşte, dacă nu îl opream în Guvern, în 2008, să cedeze gratis Registrul Comerţului dlui Vlasov, era astăzi înregistrat lângă dl Vlasov”, a continuat Cătălin Predoiu.

Vezi și: Lovituri pentru PNL în Parlament! Refuzuri la invitația lui Blaga

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel