Cătălin Moroşanu se retrage din politică: Am terminat, să se descurce fiecare cum ştie
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 14 apr 2022, 09:10
WhatsApp
Facebook - Cătălin Moroșanu
Facebook - Cătălin Moroșanu
Cătălin Moroşanu, consilier judeţean din partea PNL la Galaţi, a anunţat că se retrage din politică. 

„Nu mai am ce să zic despre ce se întâmplă în PNL, eu mă retrag liniștit din politică, nu mă mai interesează. Mă retrag, gata! Am spus că Florin Cîțu nu era o alegere bună. Despre Ciucă nu știu ce să zic, dar fiecare cu treaba lui, nu mă mai interesează viața politică.

Îmi văd de viața mea, de promoția mea de lupte, de sala mea, de copiii mei pe care vreau să îi învăț, să îi fac kickbox-eri. Am terminat-o cu politica, să se descurce fiecare cum știe, cum vor”, spune Moroșanu, citat de retetesivedete.ro.

Cătălin Moroşanu, ultima discuţie cu Sergiu, tatăl călăreţ din Iaşi

"Mereu mă întreabă lumea ce s-a întâmplat, cum a vândut casa. Cazul a fost foarte mediatizat. Era din Iași băiatul. Și am zis că dacă e de la mine din Iași să mă duc și eu. Am umplut un portbagaj cu de toate pentru că de-abia îi născuse nevasta. Stătea într-o mahala. Deci nu exagerez, nu avea gaz, nu avea curent, nu avea nimic. Mai avea încă doi copii și o cameră de 6 metri pătrați, nu exagerez. L-am văzut cu bun simț, chinuit, am zis: 'Hai, bă, Sergiu, că te ajut să iei casă'. O să facem o strângem de fonduri și m-am implicat personal.

Banii ăștia nu sunt banii mei, ci ai românilor care au donat din puținul lor. Au fost foarte mulți oameni care veneau să doneze câte 10-20 de euro. Tot românul ăsta cu mai puțini bani a venit și și-a ajutat aproapele decât ăștia bogați. Au fost și câteva persoane cu o anumită situație financiară care chiar au contribuit la acest caz.

În 2 săptămâni jumate am strâns 43.000 de euro. Am zis să-i caut o casă. Am găsit la o familie de pocăiți, care trebuia să se mute foarte repede. Uite, 37.000 de euro, dar lași mobilă, lași frigider, tot. Două băi, tot, casa era țiplă. I-am lăsat încă 6.000 de euro ca să aibă să-și plătească utilitățile și i-am zis: 'Sergiu, să-ți dea Dumnezeu sănătate'.", a declarat Cătălin Moroşanu.

"N-avea nicio meserie, strângea fier vechi cu căruță. Avea un cal și căuta fier vechi prin gunoaie, PET-uri. După trei luni mă sună: 'Cătăline, vreau să vând casa!'. 'Cum adică să vinzi casa?'. Eu, când i-am făcut contractul de vânzare-cumpărare, i-am pus acolo că timp de 5 ani nu are voie să înstrăineze bunul. Era normal, sunt banii românilor, nu mă pot juca aici. Până la urmă, a vândut casa unui interlop din Iași, nu știu cum a vândut-o. Sincer, nu mă mai interesează. Știu că am făcut o faptă bună în fața lui Dumnezeu. Mai încolo, fiecare cu greșeala lui.

Nu mai e acolo, s-a mutat de foarte mult timp. A revenit în mahala, a zis că acolo sunt părinții lui și acolo vrea să stea el. N-am mai vorbit cu el. I-am zis că nu-i semnez foaia și de atunci n-am mai discutat. Eu cred că a făcut un contract de închiriere pe 5 ani de zile și după cu drept de vânzare, pentru că altfel nu avea cum s-o vândă", a spus Cătălin Moroșanu, potrivit GSP.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?