Cătălin Măruță, BĂTUT în autobuz: M-a umplut de sânge și lumea nu zicea absolut NIMIC, îl lăsau să mă omoare
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 12 ian, 21:32
WhatsApp
Foto: Instagram Cătălin Măruță
Cătălin Măruță a rupt tăcerea despre cum a fost bătut în autobuz.

Cătălin Măruță a trecut prin momente de panică atunci când a fost luat la bătaie în autobuz. 

Totul se întâmpla acum câțiva ani, pe când prezentatorul TV s-a mutat la București să studieze dreptul. El a povestit că nepăsarea oamenilor din jurul său l-a șocat parcă mai mult decât violența pe care a simțit-o pe propria-i piele.

Dezvăluirea despre bătaia pe care a primit-o a fost făcută abia acum, în propriul podcast de pe Youtube. Cătălin Măruță a povestit un episod care a avut loc în autobuzul 102, care i-a rămas întipărit în memorie, mai ales pentru că a ajuns direct la urgențe, după scurta sa călătorie.

Ei bine, Cătălin Măruță a fost bătut după ce a intervenit fără să știe într-un furt.

G Ad:

"Mergeam cu autobuzul 102, în care ți se lua tot din buzunare. Am urcat, la un moment dat, la Universitate, și i-am spus unei doamne: Sărut mână, nu vă supărați, vedeți că aveți geanta deschisă. Lângă era un domn îmbrăcat la costum, cu diplomat, care-mi zice: Ce te bagi mă?. Și mi-a dat un cap în gură, în autobuz, la 12 ziua.

M-a umplut de sânge și mi-a zis: Coborâm la prima împreună. Mergeam plin de sânge în autobuz și lumea nu zicea absolut nimic. La prima stație, la Cișmigiu, el a coborât. Eu eram mega panicat. Apoi toată lumea era revoltată, că vai ce a făcut, să-l oprească.

Eu eram atât de furios pe oamenii ăia că nu i-au zis nimic atunci, că-l lăsau pe ăla să mă omoare. Am coborât la Eroilor, unde era Spitalul Universitar, m-am dus și mi-au bandajat nasul", a povestit Cătălin Măruță.

Cătălin Măruță, aproape tâlhărit. De ce s-a lăsat de Facultatea de Drept

Acesta nu a fost singurul episod de acest fel. 

Cătălin Măruță a fost la un pas să fie tâlhărit, dar a scăpat după ce a început să fugă, chiar dacă hoții l-au urmărit. Vedeta a fost nevoită să intre repede într-un magazin, unde s-a ascuns după tejghea pentru a scăpa întreg.

"Am zis: Băi, unde am venit? Ăsta era Bucureștiul atunci!", a mai spus Cătălin Măruță.

Cătălin Măruță nu a mai vrut să aibă tangențe în vreun fel cu infractorii, motiv pentru care a decis să renunțe la Facultatea de Drept.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro