Cătălin Drulă, omul lui Dan Barna în USR? ”L-am susținut... ar fi fost o variantă mai bună”
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Dan Barna și Cătălin Drulă. Foto: Facebook
Dan Barna și Cătălin Drulă. Foto: Facebook
Nu mai este un secret declaraţia fostului lider al USR, Dan Barna, prin care îşi arată susţinerea şi pe mai departe a lui Cătălin Drulă, devenit între timp președinte interimar al formațiunii după demisia lui. Se pare că sentimentul de apreciere e de ambele părţi. 

"Cătălin Drulă ar fi un candidat „foarte bun” pentru funcţia de preşedinte al USR", afirma miercuri Dan Barna, vicepreşedinte și fost copreședinte al formaţiunii. Ca un boomerang, declaraţiile s-au întors la expeditor în seara aceasta, când preşedintele interimar USR a făcut mai multe remarci laudative la adresa celui care, până de curând, i-a fost coleg de partid. "Am un mare respect pentru munca pe care a făcut-o Dan Barna. Chiar l-am susţinut în ziua plecării de la conducerea partidului şi cred că ar fi fost opţiunea mai bună în acel moment, mi-am exprimat susţinerea vădit în interiorul partidului." Întrebat, la interviul serii de pe Digi24, dacă este omul lui Barna, Cătălin Drulă a negat.

”S-au spus unele lucruri”

Acesta a continuat: "Într-adevăr, s-au spus multe. Noi suntem un partid cu oameni liberi. Se ştie că oamenii liberi sunt mai vii şi mai dinamici în dezbateri. Într-un moment de emoţie mare, cum a fost cel pe care l-a trăit USR-ul săptămâna trecută, s-au spus unele lucruri. Nu mă aşteptam la asta din partea lui Dacian Cioloş, am aflat şi eu odată cu toată lumea. A venit peste mine ca ceva total neaşteptat, nu mi-a picat bine. Eu le sunt recunoscător şi lui Dacian Cioloş, şi lui Dan Barna pentru munca pe care au depus-o pentru USR, iar asta mă obligă să merg mai departe, am datoria să cresc această organizaţie, să sporesc încrederea românilor şi să le redau speranţa că, în momentul de faţă, suntem singura alternativă democratică." a mai spus Drulă.

Reamintim că în urmă cu două zile Dacian Cioloș a anunțat că și-a prezentat demisia din funcția de președinte al USR. ”Rămân membru de partid”, a transmis Dacian Cioloș. Demisia a apărut la doar patru luni de la Congresul USR PLUS. Vicepreședintele Cătălin Drulă ocupă poziția de președinte USR cu statut de interimar până la organizarea unui nou Congres. Vezi aici mai mult: Scandal în USR. Dacian Cioloş, anunţurile momentului: Am decis să demisionez. Nu puterea mi-a lipsit, ci încrederea

Citește și: EXCLUSIV  Dragoș Tudorache, viitorul președinte USR-PLUS, spune Diana Tache pe surse / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel