Cătălin Botezatu s-a RĂZGÂNDIT. Cui lasă AVEREA de 100 de milioane de euro: "Cuiva care NU MERITĂ"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Cătălin Botezatu a făcut câteva dezvăluiri despre starea sa de sănătate și despre testament. 

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați designeri din România și de peste hotare, iar povestea sa este demnă de o carte, pentru că nu a evitat să profite din plin de tot ce i-a oferit viața. 

Întrebat despre testament, despre care s-a spus la un moment dat că l-ar fi făcut, dar și dacă are deja planul făcut în caz că se întâmplă ceva cu el, designerul a răspsuns:

"Nu, a fost o idee la care am renunțat. Consider că aș putea lăsa ceva oamenilor care chiar nu au nimic, decât cuiva care poate că nici nu merită. Din acest punct de vedere sunt un om extrem de fericit și norocos, pentru că am câțiva prieteni care mi-au demonstrat că îmi sunt alături atunci când am fost bolnav", a spus Cătălin Botezatu, pentru ciao.ro.

Care e starea lui de sănătate

"Sunt bine, ușor obosit pentru că am muncit foarte mult în această perioadă și mă resimt. Voi merge în perioada următoare, în maximum două săptămâni, în Turcia, la control.

Mi-a fost teamă, dar nu fac nimic special. Țin cont de niște reguli, de regim, îmi iau medicamentația, mă menajez uneori. Nu-mi refuz nimic din ceea ce mi-ar face plăcere și pot să-mi permit. Am ajuns la nivelul la care pot să-mi permit aproape orice, în limite rezonabile, nu sunt o persoană care își dorește chestii imposibile, dar nici nu sunt foarte chibzuit. Cea mai mare bogăție a mea sunt realizările mele, călătoriile, ce am citit, ce am văzut până acum" a completat el.

Cătălin Botezatu are o avere estimată la suma de 100 de milioane de euro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel