Cătălin Botezatu: “Securistul care ne însoțea nu ne dădea voie…
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu, gazda show-ului “Supermodels by Cătălin Botezatu”, care va avea premiera pe 7 februarie, de la 21.30, la Kanal D, a povestit cum a câștigat primii bani din modelling, în urmă cu 20 de ani.
Vedeta Kanal D realiza pe atunci o ședință foto pentru un brand nemțesc, dar cum remunerația nu era permisă de regimul comunist, acesta a fost plătit “la negru”.
 
Celebrul designer a reușit să păcălească vigilența agentului de securitate care îl însoțea în călătoriile sale.
 
“Primul contract de modelling a fost realizat imediat după angajarea mea la CCPI (n.r. Centrul de Cercetare al Industriei Ușoare) și a fost în Germania unde am realizat o ședință foto pentru un brand german care ne-a plătit la negru. Securistul care ne însoțea nu ne dădea voie să primim valută de la ei. Ni s-a permis sa pozăm, dar nu a știut nimeni că am fost plătit”, a spus Cătălin Botezatu.

Citește și: Cătălin Botezatu, testament: CIne va beneficia de averea designerului 

 
 
În prezent, acesta se află pe ultima sută de metri în pregatirile pentru show-ul “Supermodels by Cătălin Botezatu”, care va începe sâmbătă, 7 februarie, de la ora 21.30, la Kanal D. Tineri aspiranți la o carieră în modelling intră în competiție sub supravegherea celebrului designer.
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel