Cătălin Bordea, în lacrimi la marginea Pădurii Băneasa. Comediantul trece prin clipe grele
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
captură video
captură video
Omul de comedie Cătălin Bordea pare să fie în continuare afectat de ultimele evenimente din viața lui.

Recent, Cătălin Bordea a fost surprins de cancan.ro la marginea Pădurii Băneasa, abătut și cu țigara în mână, chiar și în lacrimi la un moment dat. Cel care ne face să râdem atunci când urcă pe scenă se pare să trece printr-unul din cele mai grele momente de viața sa, după divorț și moartea mamei sale. Vedem în imagini un Bordea singuratic, cu tâmplele în palme, aplecat în față și cu ochii umezi. 

Artistul ar fi luat o pauză după alergare, astfel că s-a așezat pe un butuc unde și-a aprins o țigară și a băut dintr-o doză de energizant. Tot acolo a cedat emoțional și a izbucnit în plâns. Umerii căzuți, poziția retrasă și expresia facială tensionată dezvăluie povara emoțională pe care Bordea o poartă, departe de ochii lumii. Gestul de a-și acoperi fața cu palma poate fi interpretat ca o încercare de a ascunde durerea sau poate reprezenta căutarea unui moment de respiro în fața suferinței.

După un divorț dureros de femeia care l-a înșelat cu cel mai bun prieten al său, juratul iUmor a primit o nouă lovitură. Mama acestuia, cu care avea o legătură extrem de specială, a pierdut, de curând, lupta cu cancerul la numai 55 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel