Cât vor costa luminițele de Paște în Capitală
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mariana Baciu
WhatsApp
Iluminatul festiv de Paște în centrul Capitalei va costa 175.000 de euro, a estimat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.  

Gabriela Firea a adăugat că iluminatul festiv în perioada sărbătorilor pascale reprezintă un proiect al Primăriei Capitalei, în contextul în care mai mulţi cetăţeni au declarat că îşi doresc un oraş curat şi înfrumuseţat.

"Iluminatul festiv, incluzând aici beculeţele - în jur de 1.300. Manopera şi energia electrică - 175.000 de euro. Un milion de euro l-am economisit de la Arena Naţională. Vreo 5 milioane de la firmele de avocatură care se îmbogăţeau pe bugetul Capitalei şi multe alte zeci de milioane de euro pe care le-am economisit prin contracte cu Primăria Capitalei. (...) Având în vedere cât de multe economii am făcut la buget în această perioadă, cred că putem să alocăm o sumă mică şi pentru ca Bucureştiul să fie ornat frumos de Paşte", a spus primarul.

Firea a menţionat că la târgul de Paște organizat în Piața Constituției vor avea loc evenimente culturale, spectacole şi vor fi amenajate căsuţe care vor comercializa produse tradiţionale, dar şi CD-uri.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel