Cât de proști îi crede Traian Băsescu pe băsiști
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Traian Băsescu a aruncat pe piață directiva: Boicot. De la discursul în Parlament în care declara că referendumul e un procedeu democratic și se arăta gata să îl câștige, a schimbat macazul și a pus placa loviturii de stat. OK, este o strategie normală pentru un jucător. Poate nu pentru un președinte sau un om de stat, dar fiecare își construiește destinul pe care îl merită.

Totuși, dacă băsiștii sunt invitați să stea acasă pentru a nu legitima ”lovitura de stat”, de ce o legitimează pedeliștii, care merg la secțiile de votare, iau parte la ”lovitură” și la sfârșitul ei semnează procesul verbal?

Aria victimizării lovește în interesul național ( să reținem că PSD a evitat internaționalizarea acuzațiilor, în 2009). Dar, am putea spune , măcar servește PDL-ului. Dacă PDL participă la referendum și se face cvorum, ajund  de râsul curcilor.

Poate noi greșim, când căutăm motivații altruiste în acte egoiste și lașe: nu mai poate Traian Băsescu de PDL! Omul și gașca sa vor să-și scape pielea, mizând totul pe o carte: lipsa cvorumului.

Ca urmare, li s-a părut că există un risc al dublului mesaj. Până azi, Băsescu chema lumea la vot, ca să se dea șef de stat, luptător etc, iar Bourenii le spuneau alegătorilor  să stea acasă. Probabil, s-au temut că unii or să-l ia în serios pe Băsescu, că nu vor înțelege băsiștii cum se face șmenul.

Cam atât de proști îi crede Traian Băsescu pe băsiștii săi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel