Câștigătorul potului cel mare la Loto 6/49, din iunie, și-a ridicat premiul
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
S-a prezentat câştigătorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 din data de 02.06.2019.

Nicolae Preutescu din Tecuci este norocosul câştigător al marelui premiu, de peste 2,89 milioane lei, la categoria I a jocului Loto 6/49, din data de 2 iunie. 

'Să nu vă pierdeţi încrederea niciodată în Loteria Română, să jucaţi şi veţi câştiga. Câştigurile sunt pe bune, e ceva corect.' - este mesajul pe care cel mai proaspăt câştigător la Loto 6/49 l-a transmis tuturor jucătorilor Loteriei Române

În cursul zilei de ieri, 5 iunie 2019, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câştigătorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 de duminică, 2 iunie 2019, în valoare de 2.898.134,80 lei (peste 610.000 de euro).

Norocosul câştigător joacă de aproape 30 de ani la jocurile loto organizate de Loteria Română, jocurile preferate fiind Loto 6/49 şi Joker.

Cum a ales numerele câștigătoare

În ceea ce priveşte numerele jucate, care i-au purtat noroc, pe patru dintre ele le joaca de fiecare data şi au semnificaţie personală, reprezentând datele de naştere ale copiilor şi propria data de naştere. Celelalte două sunt numere noi pe care le-a jucat pentru aceasta tragere şi au fost, în mod evident, o alegere inspirată.

A aflat că este marele câştigător al premiului de categoria I la Loto 6/49 urmărind, în direct, tragerile loto, aşa cum face de fiecare dată.

Domnul Preutescu ne-a declarat că va continua să joace şi că speră să mai câştige. Cu banii câştigaţi acum la Loto 6/49 îşi doreşte, în primul rând, să-şi ajute copiii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel