Câștigătorii marelui premiu la LOTO și-au ridicat banii. Modalitatea inedită de joc a șase persoane
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Șase persoane au ales cele ”șase norocoase” la jocul Loto 6/49. Au câștigat marele premiu în ultima zi a anului 2019. 

Un grup de șase jucători din Bozovici, jud. Caraș-Severin, a câștigat marele premiu, în valoare de peste 3,73 milioane lei la tragerea suplimentară Loto 6/49 din data de 31.12.2019.

"Să aveți norocul nostru, mult succes!" – este mesajul pe care câștigătorii au dorit să-l transmită tuturor jucătorilor.

În cursul zilei de astăzi, s-au prezentat la sediul central al Loteriei Române câștigătorii premiului de categoria I la tragerea suplimentară Loto 6/49 din data de 31.12.2019, în valoare de 3.737.765 lei (peste 782.000 de euro).

Un grup de joc format pentru prima dată

”Este vorba despre un grup de 6 jucători (patru bărbați și două femei) din Bozovici, jud. Caraș-Severin, care, după cum ne-au declarat, au jucat pentru prima dată în această formulă, fiecare dintre ei fiind, de altfel, jucător fidel la jocurile organizate de Loteria Româna. Consideră că această formulă de joc le-a purtat, cu siguranță, noroc pentru că până acum, jucând individual, nu au câștigat niciodată”, anunță reprezentanții Loteriei Române. 

Întrebați fiind cum au jucat și cum și-au ales numerele, aceștia au spus că fiecare persoană din grup a pus câte două numere și li s-a părut interesant că fiecăruia i-a ieșit câte un număr din cele 6 câștigătoare.

Câștigătorii nu au dorit să-și facă publică identitatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel