Câștigător Stand-Up Revolution 2022. Situație neprevăzută pentru Costel
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
„Stand-Up Revolution” își desemnează marele câștigător prin votul publicului de acasă. Sâmbătă urmează a două semifinală, iar duminică se desfășoară finala.

Cei patru grei ai stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea, sunt foarte aproape să împlinească misiunea primului sezon Stand-Up Revolution: să descopere cel dintâi talent din domeniu care le va călca pe urme. După audiții lungi și etapa battle-urilor, care a eliminat jumătate din concurenții fiecărui jurat, show-ul este la un pas de a-și desemna marele câștigător. Iar dacă până în semifinale, publicul din sală a votat învingătorul fiecărui duel, în finală, câștigătorul primului sezon Stand-Up Revolution va fi ales prin votul publicului de acasă. Așadar, emoțiile, dar și umorul vor fi la cote maxime weekendul acesta, când cele mai tari bătălii comice se vor da la Antena 1 pentru premiul de 20.000 euro. 

Dacă duminica trecută, telespectatorii au urmărit prima semifinală, care l-a pus în dificultate pe Teo, juratul care a pierdut trei concurenți pe drumul spre finală, sâmbăta aceasta confruntările celei de-a doua semifinale vor scoate la iveală noi situații la limită. Până acum, Costel are un finalist, pe Sașa Ciobanu, Dan Badea intră în finală cu doi concurenți, Hector Ayala și Alexandru Dobrotă, Vio îi aliniază la startul finalei pe Claudiu Popa și Sergiu Mirică, iar Teo nu are niciun finalist. Dar topul poate fi dat peste cap sâmbătă seară, când distracția vine la pachet cu un meci de baschet între Costel, Kobe, campion la slam dunk, Vio și Dan Badea. “A fost măcel. Meciul de baschet nu a fost meci de bachet, a fost măcel”, a declarat Vio. 

O altă surpriză a ediției de sâmbătă va fi situația cu totul neprevăzută în care se va afla Costel în urma extragerilor făcute de Ilona și Șerban. “Eu nu credeam că se poate întâmpla așa ceva, să pice doi din aceeași echipă la duel. Toată viața lui Costel e o situație. El trăiește din situație în situație. Nu știu cât poate s-o mai ducă așa”, a comentat Vio.

Care dintre jurați va avea cei mai mulți finaliști și cum va arăta tabloul complet al concurenților care se vor bate în finala de duminică telespectatorii vor afla sâmbăta aceasta pe Antena 1, de la 20:00, urmând că duminică să voteze marele câștigător Stand-Up Revolution, în finala primul sezon al show-ului, tot de la ora 20:00, la Antena 1. 

Citește și...

„America Express - Drumul Aurului”, la Antena 1

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul online și mama ei, Mihaela, sunt concurenții „America Express - Drumul Aurului”.

Regulile sunt deja bine cunoscute: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de euro, marele premiu de la finalul cursei.

Un element în plus al acestui sezon este apariția Jocker-ului, pentru care se va juca în primul episod al fiecărei etape. Câștigarea lui va aduce avantaje surpriză, care vor conta foarte mult în clasamentul final. Mutarea pe un alt continent vine cu schimbări majore de cultură și obiceiuri, pe care telespectatorii le vor descoperi odată cu cele 9 cupluri de vedete ce pleacă în această aventură. 

Cel de-al cincilea sezon al show-ului va fi prezentat de Irina Fodor care, la fel ca până acum, va fi alături de concurenți pas cu pas, îi va coordona, le va oferi misiuni, dar și mult râvnitele imunități. Poveștile despre locurile spectaculoase în care se va desfășura toată această aventură vor fi aduse în continuare de Oase și Marius Damian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel