VIDEO Câștigătoarea "Mrs. Sri Lanka", rănită pe scenă, din cauză că ar fi divorțată. A ajuns la spital după ce i-a fost smulsă coroana
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Câștigătoarea "Mrs. Sri Lanka" a fost rănită pe scenă de o fostă deținătoare a titlului. Motivul este uimitor.

Pushpika De Silva, câștigătoarea celui mai mare concurs de frumusețe din Sri Lanka a trecut printr-un moment neașteptat imediat după ce jurații i-au înmânat premiul.

Regina frumuseţii a ajuns direct la spital, acolo unde a fost îngrijită de medici după ce o fostă câștigătoare a titlului i-a smuls coroana de pe cap, motivul fiind acela că este divorțată, transmite BBC.

Mai exact, Caroline Jurie, câştigătoarea din 2019, a urcat pe scenă și a invocat una dintre regulile organizatorilor, care precizează că participantele trebuie să fie căsătorite şi nu divorţate. Imediat după, i-a smult coroana de pe cap și i-a pus-o concurentei de pe locul doi, obligând-o pe Pushpika De Silva că iasă de pe scenă, în lacrimi. 

Mesajul tranșant al lui Pushpika De Silva

 

Organizatorii i-au cerut scuze lui De Silva, care a afirmat că este despărţită, nu divorţată.

Într-un mesaj pe Facebook, ea a spus că a fost la spital pentru a fi tratată din cauza rănilor de la cap suferite în timpul incidentului și că va acţiona în judecată pentru felul "jignitor" în care a fost tratată de fosta câștigătoare.

"Încă sunt o femeie nedivorţată. O adevărată regină nu este o femeie care smulge coroana altei femei, ci o femeie care pune în secret coroana alteia!", a scris ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel