“Casa iubirii”, câștigătorii celui de-al doilea sezon al reality-ului de la Kanal D
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
“Casa iubirii
“Casa iubirii
“Casa iubirii”, show-ul de succes de la Kanal D, își va desemna câștigătorii în Marea Finală ce va putea fi urmărită duminica aceasta, 14 ianuarie, de la 16:00 și de la 19:00.

Vor intra în cursa finală  patru fete și patru băieți,  însă doar doi concurenți, un băiat și o fată, vor fi aleși în urma votului fanilor, devenind astfel câștigătorii celui de-al doilea sezon al emisiunii.  Aceștia își vor adjudeca premiul în bani, în valoare de 75.000 de lei fiecare, precum și recunoașterea publicului și trofeul care simbolizează reușita în cea mai frumoasă călătorie cu și despre dragoste.

“<Casa iubirii> e mai mult decât un show, e emoție pură, iar duminică vom ajunge la apogeul ei, pentru că e ziua în care vom afla cine sunt cei doi concurenți care v-au impresionat, care au fost cei mai iubiți de către public. Desigur, vor fi doar doi câștigători, o fată și un băiat, dar consider că toți concurenții au câștigat ceva, o experiență foarte frumoasă, pe care nu o vor uita niciodată, o bucată de viață pe care și-au trăit-o autentic, cu generozitate, sub ochii publicului. Vă mulțumim că ne-ați fost alături și vă invităm să o faceți în continuare”, a spus Andreea Mantea.    

               

Cel de-al treilea sezon al emisiunii, din 15 ianuarie 

Cel de-al treilea sezon al emisiunii va fi difuzat începând de luni, 15 ianuarie, ziua în care telespectatorii îi vor cunoaște pe noii concurenți intrați în “Casa iubirii”.  Reality show-ul va fi difuzat ca și până acum, de luni până vineri de la 10:00 și 16:30, și sâmbătă și duminică, de la 16:00 și 19:00.

Nu ratați momentul culminant al celui de-al doilea sezon “Casa iubirii”, duminica aceasta de la 16:00 și 19:00,  pregătiți-vă pentru o Finală plină de emoții și surprize, în care iubirea și suspansul se contopesc într-un spectacol memorabil, prezentat de Andreea Mantea, la Kanal D!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel