Cartofii prăjiţi cu brânză rasă, o bombă alimentară
Una dintre mâncărurile românilor o reprezintă cartofii prăjiți cu brânză rasă, fără însă a bănui ce efecte are această combinație.
Cartofii prăjiţi cu brânză reprezintă însă o bombă alimentară. Cartofii îmbibaţi cu ulei nu sunt altceva decât boală curată, potrivit obiectiv.info.
Consumaţi cel puţin o dată pe săptămână, cartofii prăjiţi duc la reşterea colesterolului şi implicit la blocarea arterelor, pot provoca diabet şi boli ale inimii.
De asemenea, este bine de ştiut că asocierea grăsimilor din ulei cu grăsimile din brânză fac din această combinaţie gustoasă un pericol şi mai mare pentru organism.
Citește și: Bolnavii de diabet, metodă inedită pentru o viață normală
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
boli de inima
bomba alimentara
branza rasa
catofi prajuti
colesterol
diabet
- Prinţul Harry se întoarce în Anglia
- Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Zodia care primeşte "un strop suplimentar de carismă"
- Situaţia în care mulţi şoferi se încurcă. Cine are prioritate la intrarea pe banda din mijloc pe o şosea cu trei benzi pe sens
- Un bărbat din Giurgiu este proprietarul motocicletei Regelui Mihai I şi a unei maşini ca cea folosită de comisarul Moldovan
- Chirieac: „Adevărata miză în cazul candidaturii lui Burduja”. Analistul „traduce” și gestul subtil făcut astăzi de Firea în legătură cu Marcel Ciolacu
- Liliecii, mamiferele care ajută agricultura din România. În SUA, au eradicat malaria
- Loto 6/49 de Florii. Rezultatele tragerilor de duminică, 28 aprilie, 2024
- BANCUL ZILEI: Tratament împotriva reumatismului
- Capcanele pentru turiștii care vizitează Londra. Româncă stabilită în capitala Angliei: Te trezeşti că ai dat 20 de lire. Gata, ai sărit din buget!
- Primăria Deva cere daune materiale și morale pentru zilele în care telecabina care urcă pe Dealul Cetăţii nu a mers