CARTOFI țărănești cu CEAPĂ. Cum se prepară: REȚETA
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels
Ți-e poftă de o porție de cartofi țărănești cu ceapă? Iată cea mai bună rețetă.

Ingrediente

- 1 kg cartofi

- 2  cepe mari şi roşii 

- 5 căţei de usturoi

- 50 ml ulei

- sare şi piper după gust

- pătrunjel verde

Cum se prepară

Curăţăm cartofii de coajă ,îi spălăm şi îi tăiem cuburi. Îi punem la fiert cu 1/2 linguriţă de sare. Într-o tigaie călim ceapa, tăiată rondele, adăugăm sare şi o călim câteva minute, potrivit bucataria-romaneasca.ro.

Adăugăm usturoiul mărunţit, sare şi piper după gust. Adăugăm cartofii fierţi şi scurşi. Amestecăm uşor şi presărăm pătrunjelul mărunţit. Se pot servi şi sos cu iaurt sau smântână.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel