Carmen Tănase, despre lecția dată de o "boschetară". Mihai Morar, în lacrimi: Am MURIT! "Dacă găsesc combinația miraculoasă, ți-o dau ție!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Youtube Mihai Morar
Foto: Youtube Mihai Morar
Carmen Tănase a spus o poveste incredibilă care i s-a întâmplat și care a marcat-o. 

Ce o enervează la culme pe Carmen Tănase. Dezvăluire în premieră: Mă foarte ENERVEAZĂ asta! Băi, noi cădem de pe planetă, e PERICULOS

Actrița Carmen Tănase a fost invitată în podcastul lui Mihai Morar, intitulat "Fain și simplu", acolo unde a vorbit despre lecția pe care i-a dat-o o "boschetară". Cuvintele ei și întreaga poveste a femeii l-au făcut pe Mihai Morar să lăcrimeze și să rămână fără cuvinte.

"Trebuie să o evoc, pentru că a fost foarte importantă în viața mea. O boschetară! Care a fost ani și ani de zile unde era Romarta copiilor și acum e o bancă sau ceva, lângă noi lângă teatru ani de zile, mai mult de 15 ani. 

Avea un cățel tot timpul cu ea și ea stătea în stradă. Și ce făcea ea toată ziua? Avea caiete, i-am luat și eu caiete, avea caiete studențești și avea niște rubrici pe care și le făcuse cu pixul. Erau pline cu cifre...

Și eu îi dădeam bani și mâncare, inclusiv pentru cățel și ea avea foarte multă grijă de cățel. Ea avea ce avea de îmbrăcat, dar cățelul era foarte înfofolit tot timpul, că acolo stăteau. Și eu am întrebat-o la un moment dat: spune-mi și mie ce ai în caietele astea, că înnebunesc. Că de ani de zile umpli caiete cu cifre. Ce sunt cifrele astea?

"Am murit!" Ce i-a zis "boschetara"

Și ce credeți că mi-a spus? Fac variante ca să câștig la LOTO!

Și am zis: Dar tu ce ai fost în viața ta?

E a zis: Inginer...

Poveste mare de viață... ceva... am stat vreo trei ore cu ea în ger și am vorbit. Mare poveste de viață.

După ce am ascultat-o a zis: Pe mine nu m-a ascultat nimeni niciodată!

Vorbea destul de greu, ani și ani de zile în frig, îți dai seama cum era... și puțin dusă din cauza vieții pe care a dus-o.

Și mi-a zis: Dacă eu găsesc combinația miraculoasă, ți-o dau ție!", a spus Carmen Tănase, în podcastul lui Mihai Morar de pe Youtube.

După o perioadă de tăcere, atât a actriței, cât și a lui Mihai Morar, Carmen Tănase a încheiat spunând: "Am murit!"

Carmen Tănase: Am GREȘIT! A fost greșeala mea, nu a altuia. Părinții nu înțeleg din cauza EGOISMULUI de care ei nu-și dau seama!

Carmen Tănase este mamă de băiat, dar în filmul "În așteptare", regizat de Sabina Lisievici, interpretează rolul unei mame de fată.

Întrebată cum a fost să joace acest rol și ce sfat i-ar da fiicei sale în realitate, raportat la filmul ce urmează să fie lansat și la una dintre replicile puternice pe care le are: "timpul nu iartă", Carmen Tănase a spus că: "reacția mea ar fi cu totul diferită de cea a personajului din film". 

"A existat această mentalitate, nu știu dacă numai la noi, ca popor, sau există peste tot, nu știu, și există și în continuare. Să îi dorești copilului binele tău, să știi tu ce e mai bine pentru copilul tău și asta a fost o greșeală, pentru că foarte multe femei au fost nefericite în viața lor din această pricină, că trebuiau să facă într-un anume fel, ca să nu dezamăgească și se dădeau cumva pe ele la o parte, ca să fie pe placul părinților, neamurilor, rudelor, prietenilor. Cumva "ce spune lumea, gura lumii".

Citește mai departe AICI

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel