"Carmen Iohannis are niște fixuri". Dezvăluiri făcute de un apropiat de-al său
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Designerul Stephan Pelger, unul dintre creatorii de modă cu care colaborează Carmen Iohannis, a spus că soţia preşedintelui este "o doamnă foarte drăguţă", fără "fiţe", dar care are" nişte fixuri".

Carmen Iohannis, soţia preşedintelui, a început încă din luna aprilie o colaborare cu designerul român de origine germană, Stephan Pelger, unul dintre cele mai cunoscute nume în domeniul modei în afara României.

Într-un interviu, designerul face dezvăluiri despre colaborarea sa cu soţia preşedintelui.

"Este o doamnă foarte drăguţă, foarte simpatică, este o femeie absolut cu picioarele pe pământ, nu are fiţe deloc. Are însă nişte fixuri pe care nu i le poate schimba nimeni, dar cred că, până acum, ea a făcut cea mai bună imagine României dintre primele-doamne pe care le-am avut", a spus designerul pentru Ziarul Ring.

Stephan Pelger a recunoscut că unul dintre fixurile soției președintelui este fusta scurtă.

"Fusta prea scurtă, da, dar în unele cazuri, când iese în particular, chiar dacă este fotografiată, fusta poate fi şi exagerat de scurtă. Când însă este într-o întâlnire oficială, atunci de multe ori a avut ţinute foarte frumoase, uneori poate mi-aş fi dorit un pic mai elegant, mai rafinat, dar, per total, mie mi-a plăcut", a explicat designerul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel