Data publicării:

Jurnalist ProTV, câștigător de Emmy, candidează la parlamentare în Mehedinți

Autor: DCNews Team | Categorie: Politica
WhatsApp
Considerată sosia Ecaterinei Andronescu, Carmen Dincă va candida în fieful liderului PSD
Considerată sosia Ecaterinei Andronescu, Carmen Dincă va candida în fieful liderului PSD
”De 30 de ani votezi doar ambalaje, e timpul să te uiți la conținut”.

Acesta este mesajul de campanie cu care fosta jurnalistă Carmen Dincă merge la Mehedinți, hotărâtă să îi convingă pe alegători că este capabilă să-și pună în slujba lor următorii patru ani din viața ei. Cu un CV impresionant și un premiu Emmy câștigat cu echipa știrilor Pro TV, pentru campania „Tu știi ce mai face copilul tău?”, Carmen a lucrat în 8 televiziuni din România ca prezentator de știri și reporter, iar în ultimii 10 ani a fost consilier și purtător de cuvânt în mai multe insitituții importante ale statului român. Cu o vastă experiență în domeniile jurnalism și administrație publică, Carmen Dincă o urmează într-o carieră politică la Partidul Ecologist Român pe fosta ei colegă de la Pro TV, Elena Lasconi, care de curând a câștigat postul de primar al orașului Câmpulung.

Sosia Ecaterinei Andronescu, candidat la Camera Deputaților

Considerată, de către colegii săi, sosia Ecaterinei Andronescu, Carmen Dincă îndrăznește să candideze la Camera Deputaților, din partea PER, chiar la Mehedinți, locul de naștere al liderului social-democrat. Ca fost jurnalist experimentat pe domeniul politic, Carmen Dincă cunoaște mulți oameni importanți din vechea și noua clasă politică. E și motivul pentru care si-a asumat acest nou rol, convinsă fiind că schimbarea nu va veni de la sine, dacă nu te implici.

“ Toată lumea mă compătimește, a spus Carmen Dincă. Ce îti trebuie, de ce te bagi, de ce te amesteci cu toți oamenii pătați? Întrebările le găsesc corecte, dar pun si eu o întrebare capitală: dacă noi, oamenii curați, stăm deoparte pentru că nu dorim să ne murdărim, atunci cine ? Tot cei murdari ? În această situație, nu avem nicio șansă. Am o fetiță de 6 ani, mă uit cu tristețe și multă îngrijorare, și mă întreb în ce lume o voi lăsa. Fac acest pas pentru ca mai încolo, la sfârșitul vieții mele, să nu regret că nu m-am implicat. Că n-am intrat în mocirlă să scot cu mîinile mele și ale altor oameni ca mine deșeurile care ne poluează existența.“

”Poluarea nu e numai pe stradă”

Carmen Dincă nu este la prima tentativă de a face politică. În urmă cu 4 ani, la alegerile locale din 2016 ea s-a înscris în PMP, iar Traian Băsescu i-a oferit postul de candidat la Primăria sectorului 6.

“Nu îmi doresc o campanie agresivă, bazată pe dezbinare și ură sentimente pe care, în ultimii 30 de ani, s-a clădit actuala clasă politică. Am privit ani de zile cu ochi critici, din poziția de jurnalist, activitatea parlamentară. Știu ce am de făcut și stiu ce nu am voie să fac niciodată. Știu că oamenii îți dau votul că să fii lângă ei 4 ani, nu să îi lași baltă. Să le dai măcar în schimb, dacă de fapte nu ești în stare, energia de a merge mai departe. Un sfat, o vorba bună, o mână de ajutor. Pentru că nu funcția te face mai puternic, dacă ești slab, ci forța oamenilor care te trimit să le reprezinți interesele” a spus Carmen Dincă.
Dacă va fi aleasă deputat, Carmen Dincă își dorește să fie ea însăși un exemplu pentru cei din jur.  “Poluarea nu e numai pe stradă, în aerul pe care îl respirăm, e în mâncare, în apă, în limbaj și mai grav, în sufletele noastre”, a concluzionat Dincă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel