Carmen Dan, întâlnire bilaterală cu Andrei Năstase : Sprijin nemijlocit
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Ministrul de Interne al României, Carmen Dan, a avut o întâlnire bileterală cu Andrei Năstase, omologul său din Republica Moldova. 

"Am avut, astăzi, o întâlnire de lucru cu domnul Andrei NĂSTASE, viceprim-ministru și ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova, în contextul vizitei oficiale în România a delegației din Republica Moldova, condusă de către premierul Maia SANDU.

În cadrul discuțiilor am exprimat sprijinul nemijlocit pe care Ministerul Afacerilor Interne din România va continua să îl acorde în procesul de reformă în care este angrenat ministerul omolog din Republica Moldova pentru consolidarea parcursului european.

Ministerul român al Afacerilor Interne poate oferi soluții pentru consolidarea acestui parcurs european pentru că avem experți foarte bine pregătiți. Tocmai am încheiat cu succes Președinția Consiliului UE, cu multe reușite pe componenta de afaceri interne.

De asemenea, am stabilit o serie de priorități pentru perioada următoare, cu accent pe combaterea criminalității transfrontaliere și a migrației ilegale, cooperarea polițienească, managementul frontierelor, asistența în situații de urgență, precum și formarea profesională a personalului", a scris Carmen Dan pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel