Carmen Dan: Am dovada acceptului chestorului Ioniță-IATĂ DOCUMENTUL
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Joi seară, m inistrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a venit cu dovada acceptului lui Ioniță pentru funcția de șef al Poliției României în locul lui Bogdan Despescu.

Ministrul Carmen Dan nu şi-a prezentat demisia din funcţie. Mai mult, joi seara, a spus că miniştrii pot fi retraşi doar de forurile statutare ale coaliţiei de guvernământ. 'Guvernul este unul politic, iar miniştrii sunt nominalizaţi şi validaţi în forurile statutare ale partidelor din coaliţie şi tot colo se aprobă retragerea lor din Guvern', a afirmat Carmen Dan.

Revenind la Ioniță, ministrul a spus că, începând cu seara de marți, s-a declanșat o campanie de denigrare la adresa acestuia. A mai spus că, miercuri dimineață, la ora 6.27, a primit un mesaj de la Ioniță prin care îi solicita să se prezinte la minister pentru o discuție. Ulterior, i-a mărturisit că are anumite rețineri.

De asemenea, în cadrul conferinței de presă, Carmen Dan a spus că a adus dovada acceptului exprimat de Cătălin Ioniță, în situația în care premierul ar fi decis să accepte propunerea sa. 

"Până la a fi acuzată de miniciună, e cale lungă", a mai spus ministrul, referindu-se la declarațiile premierul de miercuri.

Demisie

"În legătură cu subiectul demisiei mele, după cum știți, Guvernul e politic, iar miniștrii sunt nominalizați și validați în forurile statutare ale partidelor din coaliție. Și tot acolo se aprobă retragerea lor din Guvern", a declarat Carmen Dan.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel