Carmen Brumă vine cu o nouă variantă de mic dejun de sezon: Sățios și echilibrat! / foto
Carmen Brumă vine cu o nouă variantă de mic dejun de sezon: sățios și echilibrat!
Este un mic dejun sănătos pentru toată familia.
„Mic dejun de sezon, sățios și echilibrat! Ingrediente: sardine, pâine integrală, sfeclă roșie la cuptor, morcovi, ardei, tulpină de țelină (apio), castraveți murați (opțional), chives (un soi de arpagic, se găsește în supermarket)”, a spus Carmen Brumă.
Vezi această postare pe Instagram
VEZI ȘI: Carmen Brumă a dărâmat un mit despre ceaiul verde
Carmen Brumă a dărâmat un mit despre ceaiul verde.
Carmen Brumă s-a referit la ceaiul verde și procesul de slăbire.
„Ceaiul verde, băut în exces, adică peste trei-patru căni, favorizează neasimilarea sau asimilarea parțială a fierului din alimente. Ceaiul verde „nu te slăbește el singur”, de capul lui, doar deficitul caloric poate face acest lucru. Cum spunea Paracelsus: totul este otravă, nu există nimic neotrăvitor. Doza face însă să aibă efect. Voi faceți „miracolele” cu disciplină și efort constante. Nu ceaiul verde, nu euglena roz, spirulina fosforescentă, argila lila și matcha purpurie”, a spus Carmen Brumă.
VEZI ȘI: OMLETĂ VEGANĂ DIN TOFU
DC News vă prezintă o rețetă de post - omletă vegană din tofu din cartea „Suplă și sănătoasă în post” scrisă de Carmen Brumă.
OMLETĂ VEGANĂ DIN TOFU
Ingrediente:
-150 g tofu în saramură
-jumătate de ardei gras
-o ceapă verde
-un vârf de linguriță de boia dulce
-piper
-pătrunjel
-2 linguri ulei
-50 ml lapte de soia
Se scoate tofu din saramură, se scurge și se mărunțește. Se adaugă boia, piper, pătrunjel. Se călesc ardeiul și ceapa tocate mărunt, se pune tofu peste, iar apoi se adaugă laptele de soia și se amestecă timp de aproximativ două minute.
VEZI ȘI: Carmen Brumă: Rețetă de brioșe cu brânză pentru copiii mofturoși
Carmen Brumă vă propune o rețetă de brioșe cu brânză pentru copiii mofturoși care nu vor altfel să o mânânce.
”Rețetă de brioșe cu brânză pentru copiii mofturoși care nu vor altfel să o mânânce:
250 grame de brânză dulce
două ouă
trei linguri de făină de cocos (merge orice făină)
zahăr brut (trei linguri am pus eu) sau îndulcitor după gust
zahăr vanilat, esență de vanilie și lămâie după gust
o linguriță de unt de arahive (merge și fără)
o jumătate de linguriță de praf de copt
decor după gust (merișor, fulgi de ciocolată etc)”, este rețeta pe care v-o propune Carmen Brumă pe Instagram.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News