Carmen Brumă vine cu o delicioasă rețetă de pastă de sardine / video
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Carmen Brumă vine cu o delicioasă rețetă de pastă de sardine.

Vorbim de o salată bogată în proteine, Omega-3, calciu și vitamina D. Poate fi întinsă pe pâine, pe crackers sau pur și simplu mâncată cu bastonașe din legume crude, cum ar fi ardeiul.

Pentru pasta de sardine, avem nevoie de 200 grame de sardine din conservă, două ouă fierte, 70 grame de unt și zeama de la o lămâie. Punem toate ingredientele într-un bol și, cu ajutorul unui mixer, le amestecăm până când se formează o pastă. 

Iată rețeta prezentată de Carmen Brumă în format video:

@carmenbrumareal PASTA DE SARDINE www.carmen-bruma.ro #xyzbca #5pasidebine #misiuneatiktok #fyp ♬ original sound - Carmen Brumă

Sardinele reprezintă un tip de pește mic de mare, care aparțin familiei Clupeidae. Acestea sunt pești argintii, cu oase mici și carnea uleioasă, bogată în nutrienți, precum proteine, acizi grași Omega-3, vitamine și minerale.

Sardinele sunt consumate în multe culturi culinare din întreaga lume, iar în unele țări sunt considerate un aliment de bază. Ele pot fi gătite în multe feluri, cum ar fi la grătar, prăjite, afumate, murate sau conservate în ulei sau în sosuri.

Sardinele sunt o sursă bună de proteine cu valoare biologică ridicată și acizi grași esențiali, care pot ajuta la menținerea sănătății inimii, la reducerea inflamației și la îmbunătățirea funcției cognitive. În plus, acestea conțin și cantități semnificative de calciu, fosfor, seleniu, vitamina D și vitamina B12.

VEZI ȘI: Carmen Brumă, ponturi pentru a nu te îngrășa în Postul Paștelui - https://www.dcnews.ro/carmen-bruma-ponturi-pentru-a-nu-te-ingrasa-in-postul-pastelui_905778.html

VEZI ȘI: Cele mai frecvente greșeli atunci când vrei să slăbești. Carmen Brumă: Mănânci fără grăsimi - https://www.dcnews.ro/cele-mai-frecvente-greseli-atunci-cand-vrei-sa-slabesti-carmen-bruma-mananci-fara-grasimi_903597.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel