Carmen Brumă, secretele unui corp perfect, la DCNews. Super siluetă, înainte de vacanță
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sâmbătă, de la ora 12:00, Carmen Brumă vine la Interviurile DCNews. Vom vorbi despre diete şi cum reuşim să ne pregătim silueta pentru sezonul estival.

Vedetă de televiziune și o iubitoare împătimită a sportului, Carmen Brumă poate reprezenta, pentru oricine, un model de ambiţie şi perseverenţă. Kilogramele în plus acumulate în adolescenţă i-au dat mari bătăi de cap. Până într-o zi, când a spus "Stop!" și a reușit să slăbească 30 de kilograme. Iar de atunci, viața ei s-a schimbat complet.

Cu un trup perfect şi o energie debordantă, Carmen Brumă nu are cum să nu te ambiționeze. Unde mai pui că este şi mămică, dar acest lucru nu o împiedică deloc să rămână în formă. Ba din contră! Lucrurile decurg absolut firesc. Secretul ni-l va spune chiar ea.

Sâmbăta aceasta, vedeta vine în platoul DCNews să ne vorbească despre noul său program de slăbit "SuperSilueta de Plajă by Carmen Brumă" şi să ne ofere câteva sfaturi de nutriţie, dar şi secrete pentru a reuşi să reintrăm în forma pe care ne-o dorim, rapid şi sănătos. De asemenea, vom demonta împreună câteva mituri despre diete şi alimentele pe care ai voie sau nu să le consumi, atunci când îţi doreşti să slăbeşti.

Aşadar, dacă vă pregătiţi de vacanţă sau pur şi simplu vreţi să fiți în formă, în această vară, nu trebuie să rataţi interviul cu Carmen Brumă, care va fi difuzat sâmbătă, de la ora 12:00, atât pe site-ul DCNews, cât și pe pagina de Facebook și canalul nostru de Youtube.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel