Carmen Brumă, emisiune la Antena 1. ”Hello Chef” începe în februarie
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Hello Chef revine la Antena 1 cu un nou sezon.

Duminică, 27 februarie, de la ora 13:30, Hello Chef revine la Antena 1 cu un nou sezon. De data aceasta, săptămânal, Roxanei Blenche i se vor alătura Carmen Brumă, autor programe de slăbit, dar şi o vedetă. Împreună, aceştia vor veni în întâmpinarea telespectatorilor cu reţete delicioase, discuţii savuroase şi ponturi pentru impresionat invitaţii la masă. 

„Noul sezon Hello Chef va fi mult mai interesant, vom avea jocuri noi în timpul emisiunii, cât și invitați senzaționali. De asemenea, trebuie să mulţumesc echipei pe această cale, avem o bucătărie nou-nouţă, care respectă toate exigenţele mele. De abia aștept să înceapă, pentru că veţi descoperi o nouă Roxana, mult mai relaxată, iar preparatele, vă asigur că vor fi unele pe toate gusturile. Vom încerca şi de această dată să le oferim telespectatorilor cele mai tari ponturi legate de plating, pentru a impresiona şi cel mai pretenţios invitat la masă!”, a declarat Roxana Blenche. 

Carmen Brumă, autor programe de slăbit, se va alătura proiectului Hello Chef: Mâncare bună, decor prietenos, invitaţi carismatici      

Începând din acest sezon, Carmen Brumă, autor programe de slăbit, se va alătura proiectului Hello Chef şi le va împărtăşi telespectatorilor sfaturi pentru a slăbi sănătos.

„Emisiunea aceasta este reţeta perfectă pentru relaxare, din punctul meu de vedere, mâncare bună, decor prietenos, invitaţi carismatici, informaţii despre alimentaţia sănătoasă, dar şi ponturi de gătit, plus o echipă chef Blenche – Brumă cu care sigur nu vă veţi plictisi!”, a spus Carmen Brumă.

Rând pe rând, alături de chef Roxana Blenche şi de Carmen Brumă, vor veni şi vor împărtăşi din propriile lor experienţe culinare Andreea Bănică, Iulia Albu, Alexandra Stan, Connect-R, Laura Giurcanu, Cristina Ciobănaşu şi Alecsandru Dunaev, Mihai Morar şi mulţi alţii. 

Citește și EXCLUSIV  Ce n-a spus Mandachi în documentarul „30 de ani și 15 minute” îți zic eu în cinci minute. Ne temem de războiul Ucraina-Rusia, când avem o problemă cât casa în România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel