Carmen Brumă a dărâmat un mit despre ceaiul verde
Carmen Brumă a dărâmat un mit despre ceaiul verde.
Carmen Brumă s-a referit la ceaiul verde și procesul de slăbire.
„Ceaiul verde, băut în exces, adică peste trei-patru căni, favorizează neasimilarea sau asimilarea parțială a fierului din alimente. Ceaiul verde „nu te slăbește el singur”, de capul lui, doar deficitul caloric poate face acest lucru. Cum spunea Paracelsus: totul este otravă, nu există nimic neotrăvitor. Doza face însă să aibă efect. Voi faceți „miracolele” cu disciplină și efort constante. Nu ceaiul verde, nu euglena roz, spirulina fosforescentă, argila lila și matcha purpurie”, a spus Carmen Brumă.
VEZI ȘI: Postul Crăciunului, ghid făcut de Carmen Brumă cu rețete și sfaturi: Omletă vegană
Pentru a vă asigura nutrienții necesari într-o astfel de perioadă, Carmen Brumă vine cu programul „Suplă și sănătoasă în post”.
Postul Crăciunului se sfârșește în Ajun, pe data de 24 decembrie.
„Suplă și sănătoasă în post” este un ghid cu sfaturi utile și un plan alimentar care te vor ajuta să te alimentezi echilibrat, să eviți greșelile frecvente în post și să scapi de kilogramele în plus. Costă 36 de lei și, dacă îl cumperi, vei primi pe e-mail, în format PDF:
Șapte săptămâni de regim alimentar cu trei mese zilnice și o gustare, diverse de la o zi la alta, bazate pe regulile nutriției sănătoase și ținând cont de nutrienții deficitari în perioadele de post.
Dieta cuprinde reguli generale, rețete pentru prepararea anumitor mâncăruri și produse recomandate, în total 123 de pagini în format PDF.
De asemenea, vei primi accesul pe grupul restrâns de Facebook SLĂBEȘTE CU CARMEN BRUMĂ(pentru admiterea în grup e necesar să faci cerere pe Facebook) unde vei beneficia de sfaturi suplimentare și de experiențele celorlați membri.
DC News vă prezintă o rețetă de post - omletă vegană din tofu din cartea „Suplă și sănătoasă în post” scrisă de Carmen Brumă.
OMLETĂ VEGANĂ DIN TOFU
Ingrediente:
-150 g tofu în saramură
-jumătate de ardei gras
-o ceapă verde
-un vârf de linguriță de boia dulce
-piper
-pătrunjel
-2 linguri ulei
-50 ml lapte de soia
Se scoate tofu din saramură, se scurge și se mărunțește. Se adaugă boia, piper, pătrunjel. Se călesc ardeiul și ceapa tocate mărunt, se pune tofu peste, iar apoi se adaugă laptele de soia și se amestecă timp de aproximativ două minute.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News