Carla’s Dreams, intrigat de o concurentă la X Factor: “Arăți special!”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Catalina Burghelea
WhatsApp
La doar 18 ani, M ă lina Ciarn ă u este o apariție non-conformist ă care nu va trece neobservat ă pe scena “X Factor”, în cea de-a șaptea ediție a emisiunii, difuzat ă la Antena 1 marți sear ă , de la ora 20:00. Vestimentația și atitudinea tinerei îi vor intriga pe jurați înc ă din primul moment, în special pe Carla’s Dreams, care pare foarte interesat de semnificațiile tatuajelor M ă linei: “Ar ă ți special. Dar nu pot s ă nu întreb, ce este cu tatuajele acelea?”

La doar 18 ani, Mălina Ciarnău este o apariție non-conformistă care nu va trece neobservată pe scena “X Factor”, în cea de-a șaptea ediție a emisiunii, difuzată la Antena 1 marți seară, de la ora 20:00. Vestimentația și atitudinea tinerei îi vor intriga pe jurați încă din primul moment, în special pe Carla’s Dreams, care pare foarte interesat de semnificațiile tatuajelor Mălinei: “Arăți special. Dar nu pot să nu întreb, ce este cu tatuajele acelea?”. 

Tot el va dori sã ştie şi ce a determinat-o pe tânãra concurentã sã îşi facã o schimbare aşa drasticã de look. “Cu doi ani în urmã eram genul de fatã simplã, banalã. Prima datã când m-am ras în cap, voiam o schimbare!”, le-a mãrturisit Mãlina juraţilor “X Factor”. 

Chiar dacă aspectul este primul lucru ce va atrage atenția publicului și juraților, tânăra vrea să demonstreze că vocea este cea care o recomandă. Tocmai din acest motiv, la scurt timp după ce a absolvit liceul a decis că este cazul să își încerce norocul în show-ul de la Antena 1: “M-am gândit să particip anul acesta la X Factor pentru că mi-am dorit asta de mult timp. Este șansa vieții tale, ai șansa să te afirmi, să arăți ce poți.”.

Deși muzica este marea ei pasiune, emoțiile o vor însoți în fiecare moment pe scena X Factor, marți seară, de la 20:00. Cum va decurge audiția Mălinei, dar și ce părere vor avea jurații despre schimbarea drastică de look pe care concurenta a ales să o facă, telespectatorii vor afla în cea de-a șaptea ediție a show-ului de la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel