Care sunt cele mai bune tablete în 2020
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Tabletele au câștigat din ce în ce mai mult teren în rândul utilizatorilor. Marii producători se întrec între ei și lansează modele de diferite dimensiuni și performanțe. Iată care sunt cele mai bune tablete în anul 2020.

Apple iPad 10.2

Este echipată cu un ecran Retina Full HD și procesor A10 Fusion. Camera din spate este de 8 MP, iar cea frontală este de 1,2 MP. iPad 10.2 este o tabletă ”de buget” pentru cei care își doresc un device de la Apple. Prețul acestei tablete este de aproximativ 340 de dolari.

Apple iPad Pro 11

Procesorul octa-core A12Z oferă o experiență de utilizare mult mai bună decât generația anterioară. Memoria RAM este de 6GB, în timp ce spațiul intern de stocare este de 128 GB. Producătorul susține că această tabletă poate înlocui cu ușurință aproape orice laptop. Prețul este similar cu cel al unui laptop, iar cei care o doresc trebuie să scoată din buzunar aproximativ 800 de dolari.

Microsoft Surface Pro 7

Are un display de 12,3 inci, procesor Intel Core i5 și cameră foto de 12 MP. Este o tabletă solidă, iar designul este similar cu cele de la Apple. Este un device care poate fi utilizat pentru orice activitate. Microsoft a lansat și un stilou pentru această tabletă care poate fi achiziționat separat. Prețul este 835 de dolari, noteaza TechSpot.com

Samsung Galaxy Tab S6

Este o alternativă de top pentru cei ce își doresc o tabletă care rulează Android. Este echipată cu un ecran super Amoled de 10,5 inci, procesor Snapdragon 855 SoC si baterie de 7040 mAh. Este disponibilă în 2 versiuni: 6 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare și 8 GB RAM și 256 GB spațiu de stocare. O astfel de tabletă are un preț de pornire de 647 de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel