Care este talismanul zodiei tale. Cum poți atrage norocul în viața ta
Autor: Ema Apostu | Publicat pe: 16 aug 2022, 14:34
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Jumana Dakkur)
Fiecare semn zodiacal are energia sa aparte, iar fiecare ar putea beneficia de pe urma unui talisman care să îi aducă noroc, dar să îl și protejeze. Aflați mai jos care este talismanul potrivit pentru fiecare zodie și cum poate ajuta. 

Oamenii au iubit întotdeauna ideea de a avea un talisman sau în care să creadă. Legendele și miturile antice sugerează că oamenii au propriile lor talismane care îi ajută să reușească în diverse situații. Această credință populară a fost transmisă din generație în generație și astfel, astrologii au reușit să definească talismanele  pentru fiecare semn zodiacal. Poți să te inspiri de aici și poți să îți creezi un talisman personalizat în funcție de Zodie, Ascendent, Lună sau marcajul dominant din harta ta natală. 

Iată talismanele pentru toate cele 12 zodii:

Berbec

O cheie ar fi aceea care ți-ar putea purta noroc, deoarece Berbecii sunt destul de hotărâți și energici în tot ceea ce fac. Atitudinea de „a nu renunța niciodată” este o trăsătură pozitivă a ta. Îi inspiri pe ceilalți să-și atingă obiectivele și astfel, așa cum o cheie deschide uși pline de oportunități, personalitatea Berbecului va rezona cu o cheie și va reprezenta mereu șanse care se pot deschide în calea acestui semn zodiacal. 

G Ad:

Taur

Numărul 7 funcționează precum un talisman pentru Tauri. Deși în hinduism, numerele impare sunt în general preferate numerelor pare, dar 7 este unul considerat extrem de norocos. Numărul 7 are, de asemenea, o semnificație în religiile occidentale, deoarece se crede că Dumnezeu a creat lumea în șase zile și s-a odihnit în cea de-a șaptea. Există, de asemenea, șapte continente, șapte minuni ale lumii și șapte culori în curcubeu, prin „7”, e ca și cum deții secretul lumii și atragi abudența.

Gemeni

Zarurile pot funcționa precum un talisman pentru Gemeni. Acest fapt se datorează multiplelor posibilități pe care le au înscrise în numerele lor. Gemenii sunt curioși și expansivi și au în față o multitudine șanse pe care abia așteaptă să le descopere. Multe jocuri aduc câștig datorită zarurilor, așadar cu acest talisman, nu ai de unde să știi de unde poate sări iepurele. 

Rac

Racii ar trebui să considere o gărgăriță ca fiind talismanul, Racii sunt calzi, afectuoşi și iubesc natura, plantele, dar și compania animalelor, au respect și pentru lumea insectelor. Buburuzele reprezintă norocul și averea, așa că dacă un Rac observă gărgăriţe în grădină, la o masă sau oriunde, atunci norocul este pe drum. Un talisman-gărgărița le-ar aminti mereu de cât sunt de norocoși. 

Leu

Leii consideră că pietrele prețioase fac minuni pentru ei. Acest talisman rezonează cu personalitatea unui Leu. Deoarece sunt în mod natural fermecătoare, vibrante și atractive, Leiii iubesc pietrele prețioase și le poartă ca bijuterii pentru a-i face să se simtă mai atractivi. Dintre toate pietrele prețioase, chihlimbarul și safirul sunt cele mai norocoase pentru Lei.

Fecioară

Ochiul albastru sau ochiul protector poate părea un mit, dar de fapt alungă spiritele rele. Fecioarele ar putea păstra acest talisman cu ele în orice moment, pentru a fi ferite de vibrațiile rele și nesigure de la oamenii care sunt geloşi pe talentele lor uimitoare. În același timp, acest talisman ar reduce din înclinația către critică a vibrației acestui semn zodiacal. 

Balanţă

Balanțele ar putea benefical de orice obiect cu formă de triunghi și l-ar putea transforma în talisman.  Scripturile antice sugerau triunghiuri pentru a reprezenta ciclul nașterii, al morții și conexiunea noastră cu universul. Acest talisman aduce stabilitate în viața unei Balanțe și o ajută să găsească echilibru în fiecare situație. 

Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro