Cardi B a născut al doilea copil / Foto
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Cardi B / Foto: Captură video Instagram @iamcardib, arhivă
Cardi B / Foto: Captură video Instagram @iamcardib, arhivă
Cântăreața Cardi B a adus pe lume al doilea copil. Ea a anunțat evenimentul printr-o imagine în care ține în brațe nou-născutul, alături de soțul ei, Offset.   

Cardi B a adus pe lume un băiețel sănătos. Cântăreața a dat vestea pe rețelele de socializare postând o imagine în care ține în brațe nou-născutul, alături de soțul ei, Offset. 

Potrivit descrierii postării, băiețelul s-a născut pe 4 septembrie.

Cardi B și Offset mai au o fiică de trei ani, pe nume Kulture. De asemenea, Offset are încă trei copii din relații anterioare. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cardi B (@iamcardib)

Cardi B anunțase pe scenă că este gravidă pentru a doua oară

În luna iunie, Cardi B a confirmat că urma să devină din nou mamă urcând pe scenă alături de Offset, într-un costum spectaculos. Cântăreața a purtat o salopetă neagră, acoperită cu bijuterii de argint. În zona abdomenului era doar un material transparent. Ulterior, Cardi B a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii cu burtica de gravidă.

„Ne ascultăm unul pe altul, comunicăm, ne rugăm, iar Dumnezeu ne-a binecuvântat pe noi și familia noastră cu o altă minune.  Suntem pregătiți și atât de fericiți. Mulțumesc tuturor pentru toate mesajele și gândurile bune”, scria Cardi B atunci.

Cardi B și Offset au fost în pragul divorțului

Cardi B și Offset s-au căsătorit în 2017, dar și-au anunțat despărțirea de două ori. Mai mult, anul trecut, cântăreața chiar a depus cererea de divorț. De fiecare dată însă, s-au împăcat. 

În actele depuse la un tribunal din Georgia, Cardi B „cauta custodia atât fizică, cât și legală” a fiicei sale.

Artista din Bronx se așteapta și la pensie alimentară, însă suma exactă nu a fost cunoscută. „Nu, nu este drept ca cineva să înșele... Dar ce vreți să fac?”, a scris tânăra pe Twitter, în 2018, după acuzații de infidelitate. „Să-mi iau un altul? Să o iau de la capăt și să fiu înșelată din nou? Aceste rahaturi se întâmplă tuturor... Oamenii își gestionează diferit relațiile, deci...”.

În 2019, Cardi B spunea că a fost agresată de un fotograf

Celebra cântăreață de rap, Cardi B, a relatat că un fotograf a agresat-o sexual la o ședință foto, înainte ca aceasta să devină celebră, potrivit cotidianului Mirror.

Aceasta a detaliat incidentul, la o emisiune TV de la WE TV, și că nu va uita niciodată cum a mers la o ședința foto pentru o revistă, iar fotograful s-a apropiat prea mult de ea, scoțându-și organele genitale și făcându-i propuneri indecente. Cardi B a relatat faptul că proprietarului revistei nu i-a păsat de acest fapt.  Aceasta a admis că asemenea fapte se întâmplă în fiecare zi, dar în cazul ei, fiind faimoasă, nu s-au mai petrecut astfel de incidente. (Știrea, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel