Card contactless găsit. Bani cheltuiți complet, bărbat arestat
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Poliţiştii au reţinut un bărbat în vârstă de 63 de ani care ar fi cheltuit câteva sute de lei de pe un card bancar de tip contactless găsit, a informat, vineri, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB). 

Bărbatul a fost reţinut joi şi este bănuit de săvârşirea infracţiunilor de însuşirea bunului găsit şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos. 

Conform sursei citatepoliţişti de la Secţia 6 au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că persoane necunoscute au efectuat operaţiuni de plată contactless, în valoare de aproximativ 800 de lei, la diverşi comercianţi din Bucureşti, folosind cardul său bancar, pe care îl pierduse cu o zi înainte. 

În urma investigaţiilor efectuate au fost identificate magazinele în care au fost efectuate plăţi neautorizate cu cardul victimei, ulterior fiind identificat şi depistat bărbatul de 63 de ani, în sarcina căruia a fost reţinută comiterea faptei reclamate, acesta fiind condus la sediul subunităţii pentru audieri. Cel în cauză, aflat în stare de reţinere, urmează a fi prezentat magistraţilor, precizează DGPMB.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel