Data publicării:

Caraş-Severin: Cele trei proiecte de reabilitare termică şi cel privind extinderea UPU bat pasul pe loc

Autor: Giorgiana Croitoru | Categorie: Stiri
WhatsApp
La un an de la semnarea contractelor pentru reabilitarea termică a staţionarelor Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa şi extinderea Unităţii de Primiri Urgenţe, până la această dată, nicio firmă nu a câştigat licitaţia în vederea întocmirii proiectul tehnic, deşi au fost organizate, până acum, trei astfel de licitaţii. 

"La Spitalul Judeţean de Urgenţe din Reşiţa, cele trei proiecte de reabilitare termică şi cel privind extinderea Unităţii de Primiri Urgenţe au fost scoase, unele a treia oară, la licitaţie - proiectul tehnic. La UPU şi la unul din cele trei staţionare avem în acest moment oferte. La Staţionarul I se depun azi (luni - n.r.) ofertele până la ora 15:00, iar la celălalt, undeva la sfârşitul lunii septembrie. Este a treia oară când am reluat procedura. Suntem la faza de proiect tehnic. Termenul de de redactare a proiectelor tehnice este de două luni, după ce vom semna contractul. Firmele câştigătoare, dacă vor exista firme câştigătoare, vor elabora aceste proiecte şi pe baza acestora vor redacta caietul de sarcini pentru a putea contracta firma care să efectueze lucrările de reabilitare termică şi de extindere a Unităţii de Primiri Urgenţe", a declarat preşedintele Consiliului judeţean Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu. 

Dacă nu vor exista câştigători, Consiliul Judeţean Caraş-Severin intenţionează să scoată la licitaţie, în acelaşi pachet, şi proiectarea şi execuţia lucrărilor.

Valoarea contractelor de reabilitare şi extindere se ridică la aproape 70 de milioane de lei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel