Urmărește emisiunea live
Caramitru: ”L-am atacat BRUTAL pe Raed Arafat. Acum merită felicitări”. Cu cine începe următoarea luptă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Andrei Caramitru/ foto Agerpres
Andrei Caramitru/ foto Agerpres
Andrei Caramitru l-a felicitat pe Raed Arafat ”deși în trecut l-a atacat brutal”.

Andrei Caramitru a spus că Raed Arafat, secretat de stat, merită prețuire pentru că a propus închiderea școlilor în contextul noului coronavirus în România.

”L-am atacat brutal in trecut pe Arafat. Dar azi merită felicitările noastre. Guvernul (Orban și inteligenta ministreasă de la educatie) au anunțat dimineața ca NU se închid școlile. Arafat a jucat inteligent și a dat un leak la propunerea celulei de criza sa se închidă școlile.

Presiunea publica a fost fantastica. Guvernul a cedat. Mare lucru - asta va salva vieți. Și a propus și închiderea reuniunilor publice mari. E bine.


Următoarea luptă va fi cu biserica...

... care va refuza orice acțiune împotriva slujbelor de paște. Ăsta e momentul de risc maxim. Trebuie sa acționăm aici. Asta va fi tema acum.


Hai sa fim inteligenți și grupați și hotărați. Respectam religia și credința. Dar respectam mai mult viața. Iisus a spus clar in biblie ca e Ok sa ne rugam direct la Dumnezeu. Paștele din 2020 îl vom sărbători vorbind direct cu Dumnezeu - nu vom merge la biserică. E ok. Iisus și Dumnezeu vor înțelege”, a scris Andrei Caramitru.

Școlile au fost închise din cauza noului coronavirus

Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență a luat decizia, luni seara, de suspendare a cursurilor în învățământul preuniversitar în perioada 11 – 22 martie.


În prezent, în România, 17 persoane au fost confirmate cu infecție cu coronavirus. Cinci dintre acestea s-au vindecat de această maladie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel