Carambol cu 5 mașini în Suceava. Copil, lovit mortal de tren în Bistrița-Năsăud
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto ilustrativ: Facebook Serviciul de Ambulanţă Galaţi
Foto ilustrativ: Facebook Serviciul de Ambulanţă Galaţi
Două incidente grave s-au produs vineri seara, unul în Bistrița-Năsăud, altul în Suceava.

Un accident feroviar cumplit a avut loc, vineri seară, în orașul Beclean, Bistrița-Năsăud. Un copil a decedat după ce a fost lovit de tren, pe un teren viran, potrivit realitateadebistrita.net.

,,La locul intervenției, echipajul B2 SAJ a găsit un tânăr lovit de tren, care prezenta leziuni incompatibile cu viața, fapt pentru care nu s-a impus începerea manevrelor de resuscitare, acesta fiind declarat decedat la locul intervenției.”, a declarat Ciprian Păcurar, purtătorul de cuvânt al SAJ Bistrița-Năsăud. 

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, copilul a fost accidentat de trenul Regio 4105, care circulă pe relația Bistrița – Cluj-Napoca. Deocamdată nu se cunoaște identitatea victimei, dar polițiștii Serviciului Judeţean de Transporturi și criminaliști din cadrul Poliției Orașului Beclean sunt la fața locului și efectuează verificări pentru identificarea persoanei în cauză și clarificarea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. 

Carambol cu 5 mașini în Suceava

Totodată, un accident rutier grav a avut loc, vineri, la ieșire din Gura Humorului spre Bucșoaia, județul Suceava. O persoană a fost rănită, în urma unei coliziuni între cinci autoturisme, potrivit realitateadesuceava.net.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului cu modulul SMURD cu o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD B2 și două ambulanțe SAJ. Traficul rutier a fost blocat zeci de minute. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului rutier.

O pacientă a Spitalului Judeţean Târgu Mureş s-a aruncat de la etaj

Un alt incident cumplit a avut loc vineri în Târgu Mureș, județul Mureș. O femeie din Topliţa, internată în Spitalul Clinic Judeţean de Urgență Târgu Mureş, s-a aruncat de la etaj. Aceasta a fost găsită pe o platformă situată la etajul 5. Femeia de 35 de ani a supraviețuit căzăturii, dar a suferit vătămări corporale, fiind preluată de personalul medical în vederea acordării de îngrijiri medicale. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz și urmează să stabilească cum s-a întâmplat totul, potrivit Realitatea Plus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel