Data actualizării:
Data publicării:

Captură uriașă în România. A fost prins un păstrăv de un metru / foto

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash
Un pescar din România a reușit să prindă un păstrăv de 97 de centimetri.

Celebrul pescar Vasile Ilea a făcut o captură impresionantă, acesta reușind să prindă în Lacul Tarnița un păstrăv de aproape un metru, mai exact 97 de centimetri, scrie Apuseni.info.

„Am prins păstrăvul dimineața la 06.20. Cam 15-20 minute a durat drill-ul. Cu siguranță mai sunt păstrăvi uriași în Tarnița, Trebuie răbdare și …. <<să gândești ca un pește mare>>. Peștele a fost prins la circa 13-15 metri adâncime, pe mijlocul lacului, cu un minnow ryuki”, a spus Vasile Ilea pentru Apuseni.info.

Pescarul a spus că pe Tarnița există cu siguranță păstrăvi de 2 metri: „Fără dar și poate, DA. Nu am niciun dubiu și cu siguranță că pe Tarnița vom prinde cel mai mare păstrăv din Europa”.

Deși până de curând păstrăvii de dimensiuni gigantice erau considerați a fi mai mult legende demne de povești pescărești, Vasile Ilea a reușit să captureze în urmă cu trei ani un păstrăv de 133 de centimetri și o lostriță uriașă. În plus, mai mulți scafandrii profesioniști au confirmat că în Beliș-Fântânele și Tarnița viețuiesc păstrăvi uriași.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel