Căpșunile consumate cu ZAHĂR, combinația fatală care poate duce la cancer
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Căpșuni
Căpșuni
Combinația de căpșuni cu  zahăr are efecte nefaste asupra organismului.

Căpșunile sunt bogate în numeroase substanțe nutritive, vitamine, fibre și antioxidanți. Acestea sunt extrem de importante pentru sănătatea noastră. Însă combinația de căpșuni cu zahăr nu ajută organismul, din contră!

Potrivit unor specialiști, alimentele bogate în zahăr influenţează nefast circuitul de recompensare din creier similar cu ceea ce fac drogurile care provoacă dependenţă. Prin urmare, toate aceste calități nutritive ale căpșunilor sunt anulate de către zahăr. Mai mult, acest obicei de a consuma fructe cu zahăr poate duce la dependență.

Zahărul este considerat de către oamenii de știință ca fiind un produs care provoacă dependență și care cauzează diabet, boli de inimă și chiar cancer.

Conform OMS, consumul a 400 de grame de fructe și legume pe zi poate reduce riscul de boli de inimă, cancer și diabet, potrivit medicalnewstoday.com. Însă atenție la zahăr!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel