Capsule de cafea, reciclate, folosite pentru a crea o bicicletă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Cafea
Cafea
O bicicletă a fost făcut din capsule de aluminiu pentru cafea. Acestea au fost reciclate și folosite pentru realizarea acestui proiect. 

O bicicletă produsă din capsule din aluminiu pentru cafea folosite a fost realizată în urma unui parteneriat încheiat de Nespresso cu o companie suedeză, în încercarea de a motiva clienţii să recicleze aceste obiecte, relatează marţi Press Association.

Bicicleta Re-Cycle, produsă de compania Velosophy, are soneria în formă de capsulă de cafea, dispune de loc special pentru paharele cu cafea în portbagajul din faţă şi reprezintă echilibrul perfect între sustenabilitate şi stil, după cum a indicat directorul executiv al Nespresso, Jean-Marc Duvoisin.

Bicicleta este totodată un exemplu al potenţialului pe care îl are aluminiul reciclat, ce poate fi topit în mod repetat şi reutilizat, a adăugat el.

Vehiculul pe două roţi produs în ediţie limitată, în doar o mie de bucăţi, este disponibil pe site-ul Velosophy.

Compania Nespresso deţinută de Nestle a introdus primul program de reciclare în 1991, în Elveţia. Acesta este în prezent disponibil în peste 50 de ţări, în diverse formate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel