"Capra cu trei iezi", locul 1 pe Netflix. Filmul, criticat și apreciat deopotrivă: "Crud, jalnic, groaznic" / "Foarte bun. Incredibilă atmosfera!" / "M-a traumatizat"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Netflix
Sursa foto: Facebook Netflix
Filmul horror Capra cu trei iezi ocupă locul 1 pe Netflix. Însă părerile celor care l-au vizionat sunt împărțite.

“Este un pic din fiecare. Este și un pic horror. Este și un pic thriller. Este și un pic psihologic. Eu cred că este un film bun de Halloween. Are o atmosferă care te face să ieși un pic șocat din sală, după ce îl vezi. Eu am făcut un film care să fie 100% pentru public. Și mai ales așa cum mi-am dorit eu, ca spectator să vâd un astfel de film. Nu am făcut nimic în plus. Am luat exact ceea ce mi-a oferit Ion Creangă. Și am atașat la poveste, felul meu de agândi și a lucra, așa cum am învățat și cum m-am construit ca regizor de film în cei cinci ani de muncă la Hollywood”, spunea regizorul  Victor Canache, în Interviurile Adevărul Live.

Acțiunea are loc în satul românesc al secolului al XIX-lea, unde, izolată, o văduvă trebuie să-și protejeze cei trei copii de un vechi prieten de familie, care își urmărește propriile interese. Inițial apărut ca un scurtmetraj, în urmă cu trei ani, "Capra cu trei iezi" a fost prezentată în varianta finală de lungmetraj în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania – TIFF de anul acesta, unde a câștigat premiul publicului.

Ce spun cei care l-au vizionat, pe pagina de Facebook Netflix

"Un film foarte bun, însă nerecomandat minorilor. De mult nu am mai văzut un film românesc atât de captivant.“

"M-a traumatizat filmul asta și ați ruinat povestea pentru mine. Mă duc să arunc cărțile cu Capra cu trei iezi că nu vreau să mai aud de ea..... mai faceți și voi o comedie.“

"Un film ce n-ar fi trebuit să existe.... crud, tâmpit, limbaj creat numai din arhaisme 90%... O poveste adaptată ce n-ar fi trebuit gândită că film niciodată. Groaznic... n-ai cum să extrapolezi în așa hal povestea și să transformi iezii în copii... Crud, jalnic, groaznic.“

"Bun, foarte bun. Incredibilă atmosfera.“

"Un film horror de prost. Nu ne mai facem bine! Exclus să fie văzut de copii.“

"Fără supărare, dar mi se pare o dramă foarte proastă, nu poveste. Păcat!.“

"Bun filmul, văzut în cinema.“

"Of, of... Același tipar de când mă știu în filmele românești... ca la teatru... Sper să ne facem bine și noi în industria de film. Ecranizări după orice s-ar face nu putem depăși tiparul... Prea profundă pentru mine toată industria filmului românesc."

"O prostie de film."

"Extraordinar de bun."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel