Căpitanul Angliei vrea ca sezonul de Premier League să se încheie. Veste proastă pentru Liverpool
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Căpitanul naționalei Angliei și atacantul lui Tottenham Hotspur a spus că sezonul ar trebui anulat dacă nu poate fi încheiat până la finalul lunii iunie.

Căpitanul naționalei Angliei și atacantul lui Tottenham Hotspur a spus că sezonul ar trebui anulat dacă nu poate fi încheiat până la finalul lunii iunie, conform BBC.

Toate competițiile profesioniste engleze de fotbal sunt suspendate până pe 30 aprilie, din cauza pandemiei noului coronavirus.

„Știu că Premier League va face tot posibilul pentru a încheia acest sezon", a spus atacantul englez, pentru Sky Sports.

Există un punct în care e prea mult

„Trebuie să existe un punct în care destul e destul. Probabil, limita mea este sfârșitul lunii iunie", a continuat el.

Kane a luat aceeași poziție ca președintele UEFA, Aleksander Ceferin, care a spus sâmbătă că „sezonul este cel mai probabil pierdut" dacă nu se reia până la finalul lui iunie.

Cele mai multe cluburi din prestigioasa competiție engleză mai au nouă meciuri de discutat în campania 2019-2020. Liverpool este la 25 de puncte distanță de echipa de pe locul secund, Manchester City, în timp ce Bournemouth, Aston Villa și Norwich City ocupă locurile de retrogradare.

EURO 2020 a devenit deja EURO 2021

Campionatul European de fotbal a fost amânat până în vara anului 2021, pentru a le permite competițiilor domestice (printre care și Liga I/Liga II) să termine campaniile curente.

„Să jucăm în iulie și august și să amânăm și sezonul viitor nu este un mare beneficiu", a mai spus Harry Kane. „Bineînțeles, nu știu multe despre ce se întâmplă în spatele cortinelor sau financiar".

„Dacă sezonul actual nu se termină până la finalul lui iunie, trebuie să luăm în calcul opțiunile și să ne îndreptăm deja spre următorul sezon", a încheiat Kane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel