Capatos, la spital. Cine prezintă Xtra Night Show: ''Dan are o problemă de sănătate...''
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Dan Capatos
Dan Capatos
Dan Capatos a ajuns la spital din cauza unei grave probleme de sănătate. Prezentatorul a fost înlocuit la cârma emisiunii "Xtra Night Show''.

Dan Capatos a fost înlocuit în ediția de luni a emisiunii Xtra Night Show de către Cătălin Bordea, căruia i-a fost alături Andrei Ștefănescu. Moderatorul a ajuns, de urgență, la spital, din cauza unei enterocolite.

"Eu am venit să-i ţin locul lui Bordea, care îi ţine locul lui Dan.", a mărturisit Andrei Ştefănescu, la începutul ediţiei de luni seară a emisiunii "Xtra Night Show".

Bordea a încercat să le explice telespectatorilor cât mai bine ce s-a întâmplat cu Dan Capatos: "Dan are o problemă de sănătate. o enterocolită... N-a lipsit niciodată, deci vă daţi seama că e... Dar e vina lui. Îi dorim însănătoşire grabnică şi ne dorim ca mâine să fie aici.

"Motivul din cauza căruia nu ajung la emisiune. A doua oară, in 23 de sezoane... Vă mulţumesc pentru înţelegere", a scris Dan Capatos în dreptul fotografiei cu mâna sa, în timp ce i se administra o perfuzie.

Vezi și: Adriana Bahmuțeanu – Silviu Prigoană, război total: Acum clarific

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel