Candidații USR pe care-i susține PNL. Cine sunt cei trei propuși la Sectoare!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandra Cheroiu
WhatsApp
Liderul USR București, Claudiu Năsui, a anunțat care sunt cei trei candidații lansați de USR-PLUS  în alegerile pentru primăriile de sectoare.

USR urmează să primească sectoarele 1 şi 2, PLUS - Sectorul 4, iar PNL va avea candidaţi la primăriile sectoarele 3, 5 şi 6, a anunțat Năsui la Digi 24.

Iată care sunt candidații USR-PLUS:

Sectorul 1 - Clotilde Armand (USR)

Sectorul 2 - Radu Mihaiu (USR)

Sectorul 4 - Simona Spătaru (PLUS)

Iniţial, pentru Sectorul 3 candida Ana Ciceală (USR), însă, în urma negocierilor celor două partide, va fi un candidat liberal.

Potrivit unor surse politice, citate de News.ro, că PNL încă nu a decis pe cine va nominaliza la Primăria Sectorului 3, însă pentru Primăria Sectorului 5 îl are candidat pe Cristian Băcanu, iar pentru cea a Sectorului 6 pe Ciprian Ciucu.

Năsui, despre discuțiile cu PMP

”Nu pot să vă spun că au fost discuții foarte avansate în zona aceea- n.r. cu PMP. Au apărut zvonurile în presă, dar nu au existat discuții în trei. Aș vrea să clarific niște zvonuri, de exemplu, atunci când s-a spus că vom ceda Sectorul 3 candidatului PMP. Nu putem să susținem o formațiune politică care până acum, în consilii, a votat foarte mult alături de PSD. Chiar zilele acestea au mai trecut lucruri prin Consiliul Local al Sectorului 1 cu voturile PMP. Ori lucrurile acestea creează o stare foarte mare de dezamăgire în rândul USR-iștilor. Nu putem să facem o alianță împotriva naturii noastre. Asta a fost una dintre condițiile pe care le-am pus PNL-ului. Să retragă câțiva candidați ca să putem să facem această alianță.” a mai spus Năsui. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel