CANDIDAT PREZIDENȚIALE OFIȚER ACOPERIT. Dragoș Pătraru spune că WILLIAM BRÂNZĂ ar fi OFIȚERUL ACOPERIT CANDIDAT LA PREZIDENȚIALE invocat de TRAIAN BĂSESCU
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Jurnalistul Dragoș Pătraru pare să fi elucidat misterul lui Traian Băsescu, după ce președintele a anunțat că printre candidații la alegerile prezidențiale s-ar afla un actual sau fost ofițer acoperit.

Într-o postare pe blogul său, Dragoș Pătraru a publicat o fotografie cu o primă pagină a ziarului "altPHel", din 2008, în care apărea următorul titlu: "O întrebare deconspiratoare: William Brânză, agent SIE?"

"Aoleu, știe și Traian Băsescu ce publicam eu în 2008? Și, dacă vorbim despre același 'acoperit', Băsescu știe de atunci? Și dacă știe de atunci, de ce vorbește abia acum? Pentru că până acum Brânză nu a candidat la președinție? Nu a candidat, dar practic este omul care l-a făcut președinte pe Băsescu în 2009, coordonând furăciunea, ptiu, pardon, voturile din diaspora. Să înțeleg că Băsescu a acceptat ajutorul unui agent SIE (asta i-o fi fost misiunea atunci?) la alegerile din 2009, iar acum face pe moralistul, pentru că Brânză nu-i mai e de folos doamnei Nuți? Vai, ce urât ar fi! Și nedemn de domnul Băsescu, nu? Dânsul nu se folosește de oameni și apoi, când nu mai are ce obține de pe urma lor, îi atacă! Nu-i așa? Nu a făcut-o niciodată!", a scris jurnalistul, duminică, pe blogul său.

Citește și: Băsescu riscă închisoarea dacă deconspiră un ofițer acoperit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel