Când și-ar putea ține, de fapt, Vladimir Putin marea lui conferință anuală
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Când și-ar putea ține, de fapt, Vladimir Putin marea lui conferință anuală / Foto: Kremlin.ru
Când și-ar putea ține, de fapt, Vladimir Putin marea lui conferință anuală / Foto: Kremlin.ru
Află în articol când va ține, de fapt, Vladimir Putin marea lui conferință anuală.

Mesajul președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, către Adunarea Federală va avea loc anul viitor, a spus secretarul de presă al șefului statului, Dmitri Peskov, scrie Interfax.

"Până la Anul Nou, desigur, președintele nu va anunța mesajul. Acum programul este deja foarte încărcat", a declarat Peskov miercuri reporterilor.

"Acest lucru se va întâmpla deja anul viitor. Ne vom orienta și ne vom clarifica calendarul", a adăugat el.

Peskov a fost întrebat dacă președintele a avut consultări cu Curtea Constituțională a Rusiei pe această temă.

"Nu, nu au fost consultări", a răspuns el, adăugând că s-a întâmplat înainte, că anunțul mesajului a fost mutat pentru anul următor.

Motivul modificării, un mister



Peskov nu a comentat motivul modificării.

"Voi lăsa deocamdată fără comentarii. Acesta este doar un program de lucru. Se mișcă puțin la dreapta sau la stânga. Mișcări minore sunt posibile aici, nu afectează faptul anunțului. Anunțul va fi ”, a spus Peskov.

Astfel, se presupune că tot anul viitor va avea loc și conferința de presă a lui Vladimir Putin. Asta pentru că anterior Kremlinul a transmis că datele conferinţei anuale de presă şi ale altor evenimente majore vor fi cunoscute după ce va fi stabilită data la care preşedintele se va adresa Adunării Federale (camerele reunite ale parlamentului rus). Pentru Putin această conferință a fost până acum o tradiție. În ultimii zeci ani aceasta a reunit sute de jurnalişti ruşi şi străini. Evenimentul dura de obicei mai multe ore, iar Putin răspundea în direct la întrebări pe subiecte diverse, de la diplomaţie şi până la problemele cotidiene ale Rusiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel