Data actualizării:
Data publicării:

Când începe iUmor. Surpriză pentru telespectatori, în noul sezon!

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: Facebook iUmor
Sursa foto: Facebook iUmor
Când începe iUmor. Emisiunea iUmor revine cu un nou sezon plin de surprize pentru telespectatori. 

Când începe iUmor. iUmor revine cu cel de-al 12-lea sezon, începând din data de 11 februarie, de la 20:30, la Antena 1. Noutatea celui mai nou sezon iUmor va fi prezența unui nou jurat-surpriză, în fiecare ediție, care li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. Pe lângă surpriza pe care o vor avea cei trei jurați permanenți, juratul surpriză al fiecărei ediții va fi ”ținta” unor roast-uri acide din partea unor persoane la care nici nu se va aștepta, în edițiile iRoast de miercuri, de la 20:30, înainte de Stand-up Revolution. 

Când începe iUmor. "Faptul că a apărut al patrulea jurat nu schimbă cu nimic bunul mers al emisiunii! Două voturi sunt de ajuns pentru a trece mai departe!”, a mărturisit juratul iUmor, chiar la jurizarea primului concurent al celui mai nou sezon al show-ului. Cine li se va alătura Deliei, lui Mihai şi lui Cheloo la masa juriului în prima ediţie iUmor, telespectatorii vor afla urmărind premiera sezonului 12, vineri, de la 20:30, la Antena 1. 

Când începe iUmor. Deși sunt patru jurați, regulamentul de votare rămâne neschimbat în sezonul 12 iUmor. Concurenții care vor demonstra că își merită locul în competiție și obțin minim 2 LIKE-uri din partea juriului intră la votul publicului. Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecărei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Când începe iUmor. Pentru cel de-al 12-lea sezon, Delia, Cheloo, Mihai Bendeac și juratul surpriză al fiecărei ediții se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. 

Vezi și: Delia rupe tăcerea despre Asia Express: Am văzut niște oribilități. Aș intra în pământ de RUȘINE să fac așa ceva

Ilona Brezoianu se alătură emisunii iUmor în postura de prezentator. "Am zis să fac o faptă bună"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel