Cancan TV se mută de la B1 la Kanal D
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
cancan-tv
cancan-tv

Emisiunea Cancan TV, transmisă în primăvara acestui an de B1 TV, a fost achiziţionată de Kanal D, unde va fi difuzată începând din toamnă, trei zile pe săptămână, de miercuri până vineri.

„Transferul vine ca un răspuns la dorinţa telespectatorilor Kanal D avizi de informaţii spumoase despre vedetele din România“, se spune într-un comunicat al Kanal D, citat de Mediafax.

Astfel, emisiunea "Cancan TV" va fi difuzată începând din această toamnă, în fiecare miercuri, joi şi vineri, în prime time, şi va avea o durată de două ore, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii Kanal D. Aceştia au precizat că şi emisiunea "Drept la ţintă!", realizată de Mădălin Ionescu, va continua să fie difuzată pe Kanal D, de luni până vineri, între orele 16.45 - 18.45.

Pe de altă parte, emisiunea Cancan TV va continua să fie prezentată de Adrian Artene, cel care a prezentat show-ul şi la B1 TV. În noua formulă de la Kanal D, Adrian Artene va fi ajutat de o altă vedetă, au mai spus reprezentanţii televiziunii.

Ei au spus că acest contract pentru difuzarea pe Kanal D a emisiunii "Cancan TV" a fost semnat pentru un sezon, urmând să fie prelungit în funcţie de performanţa show-ului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel