Campania electorală continuă în PNL și USR PLUS. Andrei Țăranu, cote pentru Orban și Barna. ”Unul dintre ei va avea o problemă”
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Dan Barna
Sursa foto: Facebook Dan Barna
Campania electorală continuă în PNL și-n USR PLUS, acolo unde urmează să se ia decizia cu privire la noua conducere. Profesorul Andrei Ţăranu, prodecanul Facultăţii de Ştiinţe Politice SNSPA vede o reașezare politică abia după cele două congrese, ale USR PLUS și PNL.

"Reaşezarea va fi după cele două congrese. Se vor reformula multe dintre politicile publice şi, foarte probabil, mulţi dintre cei care sunt astăzi miniştri vor fi îndepărtaţi. În cazul USR, ai un vot universal, toţi membri vor vota pe diverse niveluri. Oricine va număra voturile, vor fi suficient de multe nemulţumiri. În acest moment, domnul Voiculescu aparţine PLUS, domnul Năsui aparţine USR. Unul dintre ei va avea o problemă. În PNL, lucrurile se vor tranșa din nou, în funcţie de cine va fi lider.

La PNL, i-aş da o cotă mai mare domnului Orban (n.r. cine va f lider). La USR, pentru moment, i-aş da o cotă mai mare domnului Barna - în ultima vreme nu l-am mai văzut pe domnul Cioloș, dar şi pentru că ambasadorul domniei sale în Guvern, domnul Voiculescu, nu a performat foarte mult. Domnul Barna, acum, are mai multe şanse să rămână la conducerea USR PLUS", a spus Andrei Țăranu, la DCNews.

Interviul complet, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel