Camera Deputaților, măsuri necesare pentru preluarea Președinției UE
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Camera Deputatilor
Camera Deputatilor
Camera Deputaţilor a achiziţionat produse de mobilier pentru realizarea acţiunilor şi activităţilor specifice pregătirii şi exercitării Preşedinţiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene, se arată într-un anunţ publicat marţi în SICAP.

Conform anunţului, Camera Deputaţilor a încheiat contracte de achiziţii publice cu o valoare totală de 388.700 de lei, fără TVA, prin care să i se furnizeze scaune directoriale (125 de bucăţi), fotolii (50 de bucăţi), mese pentru cafea (20 de bucăţi) şi scaune pentru vizitatori (300 de bucăţi).

Contractele au fost atribuite printr-o procedură de licitaţie deschisă către SC Office Mex Concept SRL (un contract cu o valoare de 364.550 de lei) şi AS. SEB Company (un alt contract cu o valoare de 24.150 de lei).

Pe de altă parte, printr-o altă licitaţie deschisă, Camera Deputaţilor vrea să cumpere 60 de monitoare video pentru pregătirea şi exercitarea Preşedinţiei României la Consiliul UE, conform unui anunţ publicat în SICAP pe 17 septembrie.

Valoarea totală estimată a contractului este 491.596,64 de lei, criteriul de atribuire va fi preţul cel mai scăzut, iar finanţarea va fi asigurată din fonduri bugetare. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 18 octombrie, ele urmând să fie deschise în aceeaşi zi.

Achiziționare podium modular

De asemenea, Camera Deputaţilor a demarat o procedură simplificată pentru achiziţia unui podium modular (sistem din elemente structurale) configurabil - inclusiv montaj -, necesar pentru buna desfăşurare a prezentărilor, primirilor la nivel înalt, în cadrul conferinţelor interne/internaţionale desfăşurate la Camera Deputaţilor, în concordanţă cu nivelul de reprezentare şi protocol cerut, respectiv nevoilor de ergonomie, stabilitate şi siguranţă, se arată într-un anunţ publicat în SICAP pe 20 septembrie.

Potrivit anunţului citat, podiumul modular va fi folosit pentru facilitarea desfăşurării în condiţii de siguranţă a evenimentelor din cadrul sălilor reprezentative din Palatul Parlamentului, pe durata reuniunilor Preşedinţiei României la Consiliul UE, precum şi ulterior, cu ocazia evenimentelor cu caracter parlamentar specific.

În acest sens, va fi atribuit un contract de achiziţii publice cu o valoare estimată la 235.294,12 lei, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut, iar finanţarea fiind asigurată din fonduri bugetare. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 8 octombrie, ele urmând să fie deschise în aceeaşi zi.

România va deţine, în perioada 1 ianuarie - 30 iunie 2019, Preşedinţia rotativă a Consiliului UE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel