Camera care a surprins sărutul pasional dintre Matt Hancock și asistenta-amantă, OPRITĂ. "Nu cred că ar trebui să existe"
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Camera care a surprins sărutul pasional al ministrului Sănătății britanic cu asistenta-amantă a fost OPRITĂ / Foto: Pixabay
Camera care a surprins sărutul pasional al ministrului Sănătății britanic cu asistenta-amantă a fost OPRITĂ / Foto: Pixabay
Camera care a surprins sărutul fostului ministru britanic al Sănătății a fost oprită.

Camera de supraveghere care a surprins momentul în care fostul ministru britanic al Sănătății, Matt Hancock, a sărurat-o pe consiliera sa cu care ar fi avut o relația, a fost oprită, scrie Metro.co.uk.

După ce aceste imagini au ajuns în spațiul public, iar Matt Hancock a fost în centrul unui adevărat scandal, camera a fost acoperită. Aceasta era în biroul ministrului Sănătății din anul 2017. Acum, noul ministru al Sănătății, Sajid Javid, a spus că respectiva cameră a fost dezinstalată. El a fost întrebat despre acest aspect în timpul unei vizite la un spital. Sajid Javid a spus că nu a fost decizia sa, dar a confirmat informația despre dezinstalarea camerei este adevărată.

Sajid Javid: Nu cred că ar trebui să existe camere

Noul ministrul al Sănătății a precizat că nu înțelege de ce era nevoie de o cameră de supraveghere în biroul ministrului.

„Nu am dezactivat camera despre care vorbiți, dar a fost dezactivată de către departament. Pentru securitate este doar bunul simț. Nu cred că, ca regulă generală, ar trebui să existe camere în biroul secretarului de stat.", a spus acesta.

Reamintim că Matt Hancock, care ocupa funcția de ministru al Sănătății în Marea Britanie a demisionat, sâmbătă, după ce a fost implicat într-un scandal. Tabloidul The Sun a dezvăluit că deși este căsătorit și are trei copii cu soția sa, oficialul avea o aventură o consilieră, Gina Coladangelo. Pe filmare se vede cum Matt Hancock, aflat într-un birou, pândește la ușă dacă nu vine nimeni. După, închide ușa și o îmbrățișează pasional pe consilieră, apoi o sărută. Cei doi își zâmbesc și vorbesc.

În urmă cu câteva zile, Matt Hancock și-a cerut scuze pentru apariția acestor imagini, mai ales că deja existau mai multe controverse legate de consilierul său principal. Femeia este o prietenă pe care a angajat-o la sfârșitul anului trecut. În scuzele comunicate, Hancock a mai precizat că ”accept faptul că am încălcat regulile de distanțare în aceste circumstanțe”. 

„Am dezamăgit oameni și îmi pare foarte rău. Rămân concentrat pe scoaterea țării din această pandemie și aș fi recunoscător dacă eu și familia mea am avea mai multă intimitate privind această problemă personală”, a spus adăugat Hancock, pe 25 iunie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel