Call-center-ul cu care s-a lăudat Vlad Voiculescu, nefuncțional. Ioana Constantin: Este într-o funcție pe care nu știe să o gestioneze. Ar trebui să-l salvăm
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Sursă foto: Facebook: Ioana Constantin
Sursă foto: Facebook: Ioana Constantin
Call-center-ul pentru tratarea depresiei în pandemie, cu care s-a lăudat Vlad Voiculescu, nu funcționează. 

Jurnaliștii de la RealitateaPlus au încercat de zeci de ori să sune la call-center-ul pentru tratarea depresiei în pandemie, anunțat de Vlad Voiculescu, care ar fi trebuit să fie funcțional de astăzi. Numai că, surpriză, acesta nu funcționează. După zeci de încercări, aceștia nu au reușit să vorbească cu un psihoterapeut, ceea ce promite ministrul Sănătății persoanelor care au nevoie de ajutor în această perioadă. Ioana Constantin, politician PMP, s-a declarat revoltată de acest fapt.

"Doar atât știe să facă Vlad Voiculescu. Eu înțeleg, există oameni în societate care au fost afectați foarte dur de această pandemie. Domnul Voiculescu e într-o continuă văicăreală. Nu știe să facă nimic altceva decât zona asta de voluntariat, ONG, în rest, delegăm toate atribuțiile consilierilor, dar nu știm cu ce se ocupă și nu ne ajută cu nimic, și ne văicărim toată ziua. Ieri nu aveau bază legală pentru testele alea non-invazive. Venea domnul Cîmpeanu, le explica degeaba. Bun, încontinuu i se întâmplă lucruri domnului Voiculescu. Eu zic că are nevoie de terapie până la capăt. Este într-o funcție pe care nu știe să o gestioneze și cred că ar trebui să îl eliberăm de acolo, să-l salvăm. Asta nu este o glumă, Ministerul Sănătății este cel mai important minister astăzi, apoi urmează educație, economie, dar e cel mai important minister al țării acum.", a declarat Ioana Constantin la RealitateaPlus. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel