Data actualizării:
Data publicării:

Calendar astrologic septembrie. Descoperă ce îți rezervă această perioadă: 4, 15 și 23, zilele importante ale acestei luni / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor-şef Astrosens, a prezentat calendarul astrologic pentru luna septembrie, când Mercur și Venus își opresc retrogradările.

Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor-şef Astrosens, a vorbit despre calendarul lunii septembrie din punct de vedere astrologic.

4 septembrie

„Din punct de vedere astrologic avem câteva evenimente care ne vor ajuta. Este o lună care ne ajută să ne mai așezăm, să ne mai liniștim, să ne gândim, să analizăm ceea ce se întâmplă în viețile noastre, dar să și acționăm.

Pe 4 septembrie, Venus își oprește retrogradarea în semnul Leului. A bulversat viețile noastre din punct de vedere amoros și financiar. Acum, pe 4 septembrie, își oprește retrogradarea, ceea ce înseamnă că vom putea lua decizii în tot ceea ce privește dragostea și banii. Vom fi mult mai siguri, cu energie și cu încredere în noi.

Acum ne vom da seama de boacănele pe care le-am făcut. La un moment dat va apărea furia, pentru că Venus în Leu este destul de mândră, destul de orgolioasă. În spatele orgoliului se ascunde o victimă, iar victima din noi se va supăra, îi vom acuza pe ceilalți, dar la noi este toată vina.

Dacă ați așteptat să ieșiți dintr-o relație, să intrați într-o relație sau să începeți să lucrați la o relație, acesta este momentul cel mai potrivit.

De altfel, sunt aspecte mult mai bune pentru cei care vor să se căsătorească civil. 

Pe 4 septembrie, Jupiter își începe retrogradarea în Taur. Vorbim despre exagerare din punct de vedere financiar. Avem tendința să ne întindem mai mult decât ne este plapuma. Vor fi cheltuieli și la nivel personal, dar și la nivel național sau mondial. 

Vom avea tendința de a căuta scurtături. Mare grijă la tot ce înseamnă acțiuni legate de justiție, procese, chestiuni administrative. Nu vă grăbiți! Deci, 4 septembrie este o zi destul de importantă”, a spus Daniela Simulescu. 

15 septembrie

„Pe 15 septembrie, Mercur își oprește retrogradarea. A fost un moment care ne-a dat peste cap. Efectele sale se vor duce până în octombrie. Cu alte cuvinte, în continuare trebuie să fiți puțin mai atenți când e vorba despre semnat acte, călătorit, drumuri sau chestiuni administrative.

Mercur retrograd este foarte bun pentru a rezolva probleme. Perioada cu Mercur retrograd ne ajută să găsim soluții.

În jurul datei de 15 septembrie vom avea tot felul de stricăciuni, tot felul de accidente. Aveți puțină grijă în jurul datei de 15 septembrie, mai ales cei cu marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Tot pe 15 septembrie avem o Lună Nouă în Fecioară. Pentru gospodine este cea mai bună zi de curățenie. Bineînțeles, nu trebuie să faceți neapărat curățenie pe 15 septembrie”, a precizat Daniela Simulescu. 

23 septembrie

„Pe data de 23 septembrie, Soarele intră în Balanță. Vom avea echinocțiul de toamnă. În Balanță îl avem și pe Marte și avem și Nodul Sud. Trecem de la toată această agitație, la energia de Balanță. Acest arhetip își dorește de la noi să ne pregătim de iarnă, să începem să ne vedem cu oamenii, să ieșim mai mult în oraș și să învățăm să fim mai diplomați, mai liniștiți și să căutăm armonia. Această energie de balanță ne duce către frumusețea și nostalgia toamnei. Cu această energie a Balanței, toamna aceasta ne oferă o senzație de confort, de frumusețe, de estetic, de liniște, de împăcare. 

Pe data de 29 septembrie este Lună Plină în Berbec. Luna Plină în Berbec reprezintă un moment în care o luăm razna. Luna Plină dinamizează, mai ales pentru cei cu marcaj cardinal: Berbec, Rac, Balanță, Capricorn. 

La sfârșitul lunii, mulți dintre voi vă certați cu toată lumea, fără rost, dar câteodată cearta este sănătoasă. De aceea, cuplurile care au rezistat de-a lungul timpului s-au certat. Nu și-au ascuns și nu și-au reprimat emoțiile. În momentul în care a fost de certat, s-au certat, apoi s-au liniștit”, a adăugat Daniela Simulescu. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel